Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στις εγκαταστάσεις το ΔΑΚ Τρίπολης, όπου και δραστηριοποιείται. Την φετινή χρονιά την τιμητική του για τον όμιλό μας είχε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας επισκέφτηκαν τις τενιστικές εγκαταστάσεις που προπονείται ο όμιλος της ΑΕΚ και συνάντησαν τον Διευθυντή του τμήματος τον κ. Παπαδόπουλο καθώς και τους Sparring Partners του τμήματος τον κ. Αρβανίτη και τον κ. Δημητρόπουλο. Για μια ώρα τα παιδιά γνώρισαν το άθλημα του τένις από κοντά, έμαθαν μερικές από τις πολύ βασικές του δεξιότητες, έπαιξαν πολλά παιδαγωγικά παιχνίδια και έδωσαν εκ νέου ραντεβού στα γήπεδα με την νέα χρονιά.

Το θέμα της συγκεκριμένη ημέρας για το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και της προπονητικής ομάδας του ομίλου ήταν “η πλήρης συμμετοχή και ισότητα”, στον αθλητισμό. Ως ΑΕΚ Τρίπολης θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και την ανάπτυξη των κοινωνιών τους, να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των άλλων πολιτών, και να έχουν ίσο μερίδιο στην άθληση. Για αυτό το λόγο με την νέα χρονιά θα προγραμματιστούν μερικές τέτοιες δράσεις με το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης που στόχο θα έχουν να φέρουν πιο κοντά τα συγκεκριμένα παιδιά στον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την επίσκεψή τους στο ΔΑΚ Τρίπολης, όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και τους υπεύθυνους συνοδούς τους την κα. Κατσιφώλη και τον ΚΦΑ κ. Καρδαρά. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές και ένα όμορφο καινούργιο χρόνο με υγεία. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...