Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε η Ιωάννα Κονδύλη από την Μεγαλόπολη!
Η καρδιά του ελληνικού καράτε χτύπησε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, Γυναικών. Τη διοργάνωση φιλοξένησε ο Δήμος Φυλής με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ΕΛΟΚ για ένα άρτιο πρωτάθλημα, αντάξιο των σπουδαίων ονομάτων του ελληνικού καράτε που συμμετείχαν.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιωάννα Κονδύλη από την Μεγαλόπολη.
"Ευχαριστώ τους προπονητές μου Μαρίζα Σουμπασάκη,Στέφανο κ Διονύση Ξένο!Ο "Οδυσσέας" κατετάγη για ακόμη μια φορά στην κορυφή των μεταλλίων!
Συνεχίζουμε για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!" έγραψε η ίδια.
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνής, Αδάμη, Στρίκος και Χασάπης από την Αρκαδία εκλέχτηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ
- Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι Αρκάδες Παπαγεωργίου, Κόκκορης και Νικολάου - Οι τελικοί σταυροί!
- Γιώργος Καπλάνης: "Η Γορτυνία χρειάζεται σχέδιο, όχι λογιστική διαχείριση"
- Τα ΕΛΤΑ μεταφέρονται σε ιδιωτικό ταχυδρομικό πρακτορείο του Άστρους - "Θα συνεχίζουν να παρέχονται όλες οι βασικές υπηρεσίες"
- O Καραγκιόζης, έρχεται στη Μεγαλόπολη!






