Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΕ Αστέρας | Η συγνώμη στους φιλάθλους και η εξήγηση που δεν λειτουργεί πλήρως το σύστημα με τις κάμερες!

ΠΑΕ Αστέρας | Η συγνώμη στους φιλάθλους και η εξήγηση που δεν λειτουργεί πλήρως το σύστημα με τις κάμερες!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι' αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. 

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του. 

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας. 

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ' όταν βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά αυτό

  • ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ. ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ... "ΝΤΟΠΗ" ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα υπόλοιπα γήπεδα που δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί τα υλικά πήγαν στην ώρα τους; Άντε από δω ρε αεριτζήδες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πείτε ότι κάποιος έκανε λαλακια στην παραγγελία ή στον χρόνο παραγγελίας και αφήστε τις συγνώμες για αλλού. Υποτίθεται αλλαξε ο αρχιεπενδυτης για καλυτερα αλλα με τετοιο προεδρο που εχει ουτε η κωλοπετινιτσα δεν ειμαστε. Για κανα πανήγυρι και κλαρινα καλός ειναι..απλα ντοπη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αστείοι.. καθυστέρηση στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών λέει....Παλιο υλικά...μόνο στην Τρίπολη υπήρξε καθυστέρηση υλικών. ΡΕ ΠΟΙΟΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ?????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...