Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Ladder του Smash
Μετά από 8 μήνες αγώνων το τουρνουά Ladder του Smash ολοκληρώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία.
Πρόκειται για αυτοματοποιημένο σύστημα κατάταξης στα πρότυπα της ATP, στο οποίο οι παίκτες προκαλούν αντιπάλους με υψηλότερη βαθμολογία και αν κερδίσουν το μεταξύ τους αγώνα αναρριχούνται στην κατάταξη.
Μεγάλος νικητής του φετινού Ladder ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος που κέρδισε και μια κούτα μπάλες προσφορά της οργανωτικής επιτροπής. Τη 2η θέση κατέλαβε ο Νίκος Μανδράκος, την 3η θέση ο Γιώργος Μητρόπουλος και την 4η θέση ο Γιάννης Παπαβασιλείου.
Το 4ο κατά σειρά τουρνουά κατάταξης του Smash tripolis tennis club αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αμέσως μετά τη λήξη του Smash open 2024 by Top Media που ξεκινάει σε λίγες μέρες.
Tags:
Smash,Σχετικά Άρθρα
- Αρκαδία – Ακατάσχετη (πληθυσμιακή) αιμορραγία
- Ευστάθιος Κούλης: «Η πολιτιστική κληρονομιά της Γορτυνίας είναι αναπτυξιακή επιλογή και αναγκαιότητα για το μέλλον»
- ΕΛ.Α.Σ. Αρκαδίας: "Ματωμένα πλεονάσματα: ο προϋπολογισμός του 2027 χωρίς το περιτύλιγμα"
- Δημήτρης Πτωχός στο Forum Πελοποννήσου: «Να δημιουργήσουμε έναν τόπο στον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να ζουν»
- Γ' Εθνική | Τον Αστέρα Αμαλιάδας φιλοξενεί ο Πανθυρεατικός






