Κατέθεσε ο Παντελίδης, πήρε υλικό από τις κάμερες η ΕΛΑΣ
Ακόμα ένα «χτύπημα της μαφίας του ποδοσφαίρου», σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις των Αρχών ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το βράδυ της Κυριακής (9/2) τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον επαγγελματικό χώρο (καφέ-εστιατόρια) του Σάββα Παντελίδη, απείλησαν τον συνέταιρο του, ενώ μίλησαν απαξιωτικά γισ τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης και προκάλεσαν μικρές ζημιές.
Ο τεχνικός των Αρκάδων κατέθεσε στην Αστυνομία για το συμβάν, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. πήρε υλικό από τις κάμερες, αναζητώντας τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι χρειάζεται να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της βίας στον αθλητισμό.
sdna.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ένταση για τη Γορτυνία στο Περιφερειακό Συμβούλιο - «Πληρώνουμε φόρους αλλά δεν έχουμε δρόμους» - Οι αναφορές Πτωχού σε Λαγκάδια και Λιβαδάκι
- Ο Σκαντζός έβαλε στο στόχαστρο τον Βλάση για τα προβλήματα στη Γορτυνία | "Η Αρκαδία έχει εκπρόσωπο στην κυβέρνηση, γιατί μένει στο απυρόβλητο;"
- Ένταση για τη Γορτυνία στο περιφερειακό συμβούλιο - Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση!
- Τρίπολη | Το έθιμο του Άη-Γιάννη του Κλήδονα στον Άγιο Κωνσταντίνο (Ματζαγρά)
- Παγγορτυνιακή | Πρόταση με 8 σημεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της Εθνικής Οδού "Τρίπολη – Πύργος"
1 σχόλιο
-
Γ@μ@σέ τους ρε Παντελίδη τους απόπατους του ελληνικού ποδοσφαίρου






