Κατέθεσε ο Παντελίδης, πήρε υλικό από τις κάμερες η ΕΛΑΣ
Ακόμα ένα «χτύπημα της μαφίας του ποδοσφαίρου», σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις των Αρχών ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το βράδυ της Κυριακής (9/2) τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον επαγγελματικό χώρο (καφέ-εστιατόρια) του Σάββα Παντελίδη, απείλησαν τον συνέταιρο του, ενώ μίλησαν απαξιωτικά γισ τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης και προκάλεσαν μικρές ζημιές.
Ο τεχνικός των Αρκάδων κατέθεσε στην Αστυνομία για το συμβάν, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. πήρε υλικό από τις κάμερες, αναζητώντας τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι χρειάζεται να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της βίας στον αθλητισμό.
sdna.gr
Σχετικά Άρθρα
- Η Ζαμπία, η μασκότ σκυλίτσα της Αλωνίσταινας, στα οροπέδια του Μαινάλου! (vd)
- Τρόπαια Γορτυνίας | Μια βραδιά μνήμης, παράδοσης και γιορτής από τον σύλλογο «Αρίων Ίππος» (vd)
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τρίπολη | Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης τιμήθηκε σε Μεγάλο Καφενείο και Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (εικόνες - βίντεο)
- Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Αρκαδία - Δικογραφία σε βάρος 71χρονου
1 σχόλιο
-
Γ@μ@σέ τους ρε Παντελίδη τους απόπατους του ελληνικού ποδοσφαίρου






