Είχε ευκαιρίες, δεν σκόραρε και έχασε η γυναίκεια ομάδα του Αστέρα από τον ΠΑΟ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής Γυναικών.
Οι γηπεδούχες σκόραραν τα γκολ της νίκης με την Σπυριδωνίδου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (μετά από εκτέλεση πέναλτι και απόκρουση της Γρηγοριάδου) και με την Ταρζάνου στο 69'. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 64' το σουτ της Δασκάλου από πλεονεκτική θέση απέκρουσε η τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ενώ στο 78' η Γούλα είχε σουτ φάουλ στο δοκάρι.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Rocane, Μελισσού (83' Κόστα), Τζαφέρη (68' Γούλα), Mendoza, Σαΐχ, Castanon, Καραγιάννη (68' Δρακωνάκη), Μιχαήλ, Πίτσιου (60' Κανέλλου), Δασκάλου (83' Κωνσταντοπούλου)
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Μαηθανάση στην Τρίπολη
- Σεμινάριο στρατηγικής και δεξιοτήτων στο Λεβίδι
- Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Λεβίδι - Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αγροτικού
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)