Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Junior στο Smash
Ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Smash Tripolis με τη συμμετοχή 95 συνολικά αθλητών σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο.
Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τους μεγαλύτερους αθλητές της πράσινης μπάλας και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές.
Το Smash tripolis και ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης <Άτλας> θα ήθελαν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν τόσο τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά όσο και τους προπονητές των συλλόγων αυτών (Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης, Αεκ Τρίπολης, Athlisis Άργος, Φιλαθλητικός, Σύλλογος αντισφαίρισης Σπάρτης, Sparti tennis club).
Τις επόμενες μέρες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα ολοκληρωθεί και το τουρνουά Division ενηλίκων, σε μια βραδιά barbeque με απονομές μεταλλίων στους νικητές και πολλές εκπλήξεις.
Tags:
Smash Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Τελείωσε η Πρυτανική Θητεία του Αθανασίου Κατσή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής
- Πένθος στη Δόξα Μεγαλόπολης για την απώλεια του Προέδρου της ομάδας, Νικήτα Δημόπουλου
- Κοτύλιο Μεγαλόπολης | Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης στα "Στενά" του Αγίου Αθανασίου
- Την Πέμπτη θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Άστρους
- Βυτίνα | Γιορτή Νεολαίας στη μνήμη του Ματθαίου Πόταγα






