Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Junior στο Smash
Ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Smash Tripolis με τη συμμετοχή 95 συνολικά αθλητών σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο.
Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τους μεγαλύτερους αθλητές της πράσινης μπάλας και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές.
Το Smash tripolis και ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης <Άτλας> θα ήθελαν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν τόσο τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά όσο και τους προπονητές των συλλόγων αυτών (Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης, Αεκ Τρίπολης, Athlisis Άργος, Φιλαθλητικός, Σύλλογος αντισφαίρισης Σπάρτης, Sparti tennis club).
Τις επόμενες μέρες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα ολοκληρωθεί και το τουρνουά Division ενηλίκων, σε μια βραδιά barbeque με απονομές μεταλλίων στους νικητές και πολλές εκπλήξεις.
Tags:
Smash Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Το κάλεσμα Τζιούμη για τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη! (vd)
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Πρόσληψη 5 ατόμων για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ ΑμεΑ
- Πορεία από Ρεποντίνα έως Κρυονέρι οργανώνει ο ΣΑΟΟ
- Αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει το κολυμβητήριο - Το κονδύλι που εγκρίθηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο






