Με Σπύρο Λαγό στον πάγκο τη νέα σεζόν ο Παναρκαδικός
Είναι πλέον τελεσίδικο πως ο Παναρκαδικός ΑΟ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον προπονητή Σπύρο Λαγό. Η συνεργασία των δύο πλευρών θεωρείται «κλεισμένη» και το μόνο που απομένει για την πλήρη επιβεβαίωσή της είναι η έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης από τον σύλλογο της Αρκαδίας.
Ο Σπύρος Λαγός επιστρέφει στον πάγκο των «πρασίνων» μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν το 2023-24, όπου η ομάδα σημείωσε αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο Αρκαδίας και στους αγώνες μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.
Η επιστροφή του Λαγού συνδυάζεται με το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί ο Παναρκαδικός, ειδικά μετά την συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον το ενδιαφέρον της διοίκησης (και του νέου προπονητή) εστιάζεται στην ενίσχυση του ρόστερ, με πολλές επαφές να βρίσκονται σε εξέλιξη με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- «Το Καρναβάλι των Ζώων» του Camille Saint-Saëns στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Επαρχιακής Οδού Άστρους – Λεωνιδίου | Θετική γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
- Προσλήψεις στον δήμο Νότιας Κυνουρίας
- Τεγέα | Κούλουμα στην Παλαιά Επισκοπή
- Σχολή προπονητών UEFA Β από την ΕΠΣ Αρκαδίας
1 σχόλιο
-
Αυτό κι αν είναι. Ομάδα με σήμα το τριφύλλι, έχει προπονητή...Λαγό






