ΔΑΚ Τρίπολης | Μέτρα Προστασίας για Παιδιά και Αθλούμενους
Σε ανάρτησή της, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Τρίπολης, Θεοδώρα Σταθούλη, αναφέρει ...
Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για την απομάκρυνση των κουκουλιών της πιτυοκάμπιας από τα πεύκα, με τη χρήση καλαθοφόρου οχήματος.
Η παρέμβαση κρίθηκε απαραίτητη, καθώς η παρουσία της πιτυοκάμπιας μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στο δέρμα, στα μάτια και στο αναπνευστικό σύστημα, ιδιαίτερα σε παιδιά που κινούνται και αθλούνται καθημερινά στον χώρο.
Στόχος μας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να παραμένουν ασφαλείς για όλους και κυρίως για τα παιδιά που χρησιμοποιούν καθημερινά το ΔΑΚ.
Σχετικά Άρθρα
- Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «ΝΕΜΑ» άνοιξε τα φτερά του στη Δημητσάνα! (εικόνες)
- Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας: "Άμεσα αποκατάσταση βατότητας της ΕΟ Βυτίνας - Αρχαίας Ολυμπίας και διαμόρφωση εναλλακτικών διαδρομών''
- Τρόπαια | Οι Γορτύνιοι αποφάσισαν μαζική κινητοποίηση στις 15 Ιουλίου στο Υπουργείο Υποδομών!
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού | Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη, τις ρίζες και τις ανθρώπινες διαδρομές (vd)
- Χριστογιαννόπουλος | Η περίεργη αντιμετώπιση της επίσκεψης Παπαθανάση στη Μεγαλόπολη από τη δημοτική αρχή και τα ερωτηματικά!






