ΔΑΚ Τρίπολης | Μέτρα Προστασίας για Παιδιά και Αθλούμενους
Σε ανάρτησή της, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Τρίπολης, Θεοδώρα Σταθούλη, αναφέρει ...
Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για την απομάκρυνση των κουκουλιών της πιτυοκάμπιας από τα πεύκα, με τη χρήση καλαθοφόρου οχήματος.
Η παρέμβαση κρίθηκε απαραίτητη, καθώς η παρουσία της πιτυοκάμπιας μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στο δέρμα, στα μάτια και στο αναπνευστικό σύστημα, ιδιαίτερα σε παιδιά που κινούνται και αθλούνται καθημερινά στον χώρο.
Στόχος μας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να παραμένουν ασφαλείς για όλους και κυρίως για τα παιδιά που χρησιμοποιούν καθημερινά το ΔΑΚ.
Σχετικά Άρθρα
- Αστέρας Τρίπολης | Χωρίς Μακέντα με την Κηφισιά
- Και η ΔΑΠ δήλωσε νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
- Φοιτητικές εκλογές | Η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) ανακοίνωσε ότι κέρδισε με 50.6% στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!
- Νέα σημαντική διάκριση για τον Νίκο Φλώρο στην Πορτογαλία!
- Βλάσης σε Παγγορτυνιακή: "Εκτιμώ ότι αναμένεται σύντομα η πρώτη χρηματοδότηση για τους δρόμους της Γορτυνίας"






