Μία νίκη σε τέσσερα ματς για τον Αστέρα Β' - Έπαιζε με παίχτη παραπάνω αλλά έχασε εκτός από την Καλλιθέα (εικόνες)
Με άδεια χέρια επέστρεψε από το «Ελ Πάσο» ο Αστέρας AKTOR Β', χάνοντας 0-2 από την Athens Kallithea στην 4η αγωνιστική της Superbet League 2. Ήταν η τρίτη του ήττα στη σεζόν.
Το παιχνίδι στράφηκε υπέρ των Αρκάδων στο 41', όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Παρά το πλεονέκτημα, ο Αστέρας δεν βρήκε λύσεις και άφησε την Καλλιθέα να χτυπήσει πρώτη στο 52' με τον Τσιριγώτη. Στη συνέχεια οι του Αστέρα Β' πίεσαν, δεν έφτασαν όμως στην ισοφάριση, και στο 83' ο Ρόμο με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.
Έτσι, ο Αστέρας έμεινε στους 3 βαθμούς έπειτα από μία νίκη και τρεις ήττες, ενώ η Καλλιθέα ανέβηκε στους 9, στην 4η θέση.
Tags:
Αστέρας Β',Σχετικά Άρθρα
- Επιμελητήριο Αρκαδίας | Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία-σταθμός που έφερε τους μαθητές της Αρκαδίας στο CERN!
- Εντυπωσιακές εικόνες | Τα F-4E Phantom «σκέπασαν» την Τρίπολη!
- Απολογισμός για τις εκδηλώσεις της Άλωσης | "Η Τρίπολη τιμήθηκε και προβλήθηκε σε όλη την Ελλάδα - Η λαμπαδηδρομία ήρθε για να μείνει"!
- Τρίπολη | Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών στη Νοσηλευτική Σχολή
- Ελληνίδες φωτογράφοι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο






