Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γήπεδο beach volley θα κατασκευαστεί στο Αθλητικό κέντρο της Τρίπολης!

Γήπεδο beach volley θα κατασκευαστεί στο Αθλητικό κέντρο της Τρίπολης!

Την ομόφωνη απόφαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου Beach Βόλεϊ στο ΔΑΚ Τρίπολης» προϋπολογισμού 42.000,00 €, έλαβε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης.

p>Για το έργο αυτό το οποίο θα εκτελεστεί από ίδιους Πόρους, περιλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης και προβλεπόταν πίστωση 27.000,00 ευρώ η οποία όμως, σύμφωνα με την απόφαση, δεν επαρκούσε για την εκτέλεση του έργου αφού ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 42.000,00€.

Για την εξασφάλιση της συνολικής πίστωσης έγινε μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού εξόδων του ΝΠΔΔ και δια του αποθεματικού και μεταφέρθηκε από τον κωδικό του έργου «Συντήρηση γηπέδων ποδοσφαίρου Δ.Τρίπολης» πίστωση 15.000,00€ στον κωδικό του έργου «Κατασκευή γηπέδου Beach Βόλεϊ στο ΔΑΚ Τρίπολης» ώστε η συνολικά γραμμένη πίστωση να ανέρχεται στο ποσό των 42.000,00.

Σύμφωνα με το ΝΠΔΔ, η πίστωση για τη «Συντήρηση γηπέδων ποδοσφαίρου Δ.Τρίπολης» αρκεί για την συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...