Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύ κοντά σε ψηλό - έκπληξη ο Αρκαδικός!

Πολύ κοντά σε ψηλό - έκπληξη ο Αρκαδικός!
Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός έχει ήδη κλείσει δύο εξαιρετικούς παίκτες και δύο πρόσωπα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα που άνηκαν (Κόροιβος Αμαλιάδας) να κατακτήσει την άνοδο για την Α1 Εθνική κατηγορία!
Οι Σάκης Καρύδας και Πέτρος Νοέας αποτελούν τα πρώτα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και φαίνεται ότι θα αποτελέσουν μέλη του βασικού κορμού της ομάδας στον οποίο θα στηριχθεί τη νέα χρονιά.

Ωστόσο ο Αρκαδικός φαίνεται ότι δεν μένει εδώ και μετεγγραφικά οι ευχάριστες εκπλήξεις σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» θα συνεχιστούν και τις αμέσως επόμενες ημέρες! Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι η ομάδα του Αρκαδικού βρίσκεται πολύ κοντά και σε προφορική συμφωνία με έναν παίκτη ο οποίος πρωταγωνίστηκε στην περσινή Α2 Εθνική κατηγορία και αγωνίζεται στην θέση του center! Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί ένας από τους καλύτερους ψηλούς της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και αναμφίβολά αν κλείσει τελικά και τυπικά στην ομάδα της Τρίπολης, αναμένεται να ισχυροποιήσει το ρόστερ κοντά στη ρακέτα!

Παράλληλα πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» κάνουν αναφορά για προχωρημένες συζητήσεις και με ικανό small forward ο οποίος και αυτός αποτελεί «δυνατό χαρτί» στην Α2 Εθνική κατηγορία και που επίσης θα προκαλέσει αρκετά θετικές εντυπώσεις στους φίλους του ομάδας! Στον φετινό Αρκαδικό φαίνεται από τις έως τώρα κινήσεις τις ομάδας ο «άνεμος» που φυσά πλέον στα «πανιά» της ομάδας είναι πιο ευνοϊκός αλλάζοντας την πορεία προς καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.

Πηγή - www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...