Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοίνωση ΚΟΑΤ για τα δύο μετάλλια του Γιάννη Δρυμωνάκου

Ανακοίνωση ΚΟΑΤ για τα δύο μετάλλια του Γιάννη Δρυμωνάκου

Ο ΚΟΑΤ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια και κάνοντας ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική, ο αθλητής μας Γιάννης Δρυμωνάκος ολοκλήρωσε την αγωνιστική του προσπάθεια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Debrecen της Ουγγαρίας.

p>Η εμφάνιση του Γιάννη ήταν η συνέχεια μίας καταπληκτικής εμφάνισης της Εθνικής μας Ομάδας, όπου οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν 6 μετάλλια, κατέρριψαν 9 πανελλήνια ρεκόρ και συμμετείχαν σε 16 τελικούς ενώ η ομάδα ανδρών προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στο αγώνισμα 4χ100 μ. μικτή. Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι στα δύσκολα δεν τα βάζουν κάτω, ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς δυσκολεύτηκαν να προπονηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας της αδιαφορίας των πολιτικών παραγόντων που κρατούσαν τα κολυμβητήρια κλειστά.

Όλους αυτούς τους αθλητές αλλά και άλλους Έλληνες πρωταθλητές θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 22-24 Ιουνίου 2012. Η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην πόλη μας είναι η συνέχεια μία σειράς προσπαθειών που γίνονται από την Δημοτική Αρχή ώστε το κολυμβητήριο της πόλης μας να αναβαθμιστεί, να είναι συνεχής η λειτουργία του έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει το κέντρο του υγρού στίβου στην Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, παρά τις επιτυχίες των αθλητών μας τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο όσο κα σε πανευρωπαϊκό, παρά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή αθλούνται στο κολυμβητήριο μας  πάνω από 400 αθλητές ηλικίας 4 έως 18 ετών, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Ν. Αρκαδίας δεν διοργάνωσε αυτή την χρονιά μαθητικούς αγώνες κολύμβησης ενώ διοργάνωσε μαθητικούς αγώνες σε όλα τα άλλα αθλήματα. Λυπούμαστε πολύ που κάποιοι, που είναι  εκπαιδευτικοί και καθηγητές φυσικής αγωγής, απέκλεισαν και μηδένισαν με τον χειρότερο τρόπο την προσπάθεια όλων εκείνων των παιδιών που ασχολούνται καθημερινά με την κολύμβηση, στερώντας τους το δικαίωμα εκπροσωπήσουν και να κατακτήσουν μετάλλια και διακρίσεις για τα σχολεία τους.

Σε πείσμα πολλών ο ΚΟΑΤ θα συνεχίσει  τις προσπάθειες του ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον υγρό στίβο και να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης.

Σε πείσμα πολλών θα στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όλους τους αθλητές μας που μας κάνουν  περήφανους με τις επιδόσεις και τα μετάλλια που κατακτούν, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε την μαγιά των μεγάλων αθλητών.                                                                                                            

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Αγγελόπουλος Γεώργιος       

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Καραφώτη Δέσποινα»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...