Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Αντιπρόεδρος των Άνθεων της Πέτρας, Γιώργος Κατσιούφης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας ανακοινώνει με θλίψη και οδύνη την απώλεια του Γιώργου Κατσιούφη, ιδρυτικού μέλους των Ανθέων και Αντιπροέδρου του ΔΣ για αρκετά χρόνια. Ο Γιώργος όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στο σωματείο μας και ήταν παρών σε κάθε πρωτοβουλία του. Με τον προσηνή του χαρακτήρα, τις γνώσεις του και τη μεγάλη αγάπη του για τα Άνθη της Πέτρας συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση της πορείας τους. Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη των Ανθέων υποκλίνονται τούτες τις ώρες στον αξεχαστο Γιώργο Κατσιούφη και θα τιμήσουν τη μνήμη του με τον τρόπο που του αξίζει.
Σχετικά Άρθρα
- 2026 | Η γιορτή Μεταστάσεως Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (Ψηλονόμου)
- Βασίλης Ψυχογυιός στο Kontra: «Το QR code δεν αρκεί – Χρειάζονται πραγματικοί έλεγχοι» (vd)
- Άλλη μία εμετική διαιτησία κατά του Αστέρα - Μόνο Μπάκος και Καϋμενάκης μπορούν να μπουν μπροστά και να απαιτήσουν το 50-50
- Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών ''Μοριάς'' | Επιστροφή από τη Λιθουανία με χρυσά για Φερμάνη, Ιωαννίδη και Ζαφειρόπουλο! (εικόνες)
- Αδελφότητα Τουρκολεκαίων | Εκδήλωση μνήμης στον Πειραιά για τα 177 χρόνια από το θάνατο του Ήρωα Νικηταρά






