Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1st Tripoli Tennis Week από την ΑΕΚ!

1st Tripoli Tennis Week από την ΑΕΚ!
Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αναβαθμίζοντας τα προγράμματά του με στόχο πάντα να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη του και όχι μόνο ανακοινώνει την λειτουργία των “TRIPOLITENNISWEEKS”. Το πρόγραμμα των “TENNISWEEKS”είναι μια καινοτόμα δραστηριότητα, η οποία απευθύνεται σε συγκεκριμέναtargetgroupμε στόχο να γνωρίσουν το άθλημα του τένις σε πολύ γρήγορο χρόνο.


Η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος “1stTRIPOLITENNISWEEKαπευθύνεται μόνο στα μέλη “membersonly” που είναι εγγεγραμμένα ήδη στον όμιλο. Τα μέλη του ομίλου θα μπορούν να κάνουν μαθήματα τένις από τις 20/8 έως τις 29/8, όπως τις προηγούμενες χρονιές, με στόχο την ομαλή επανένταξη τους στις αθλητικές δραστηριότητες. Η ειδοποιός ΔΙΑΦΟΡΑ με τις άλλες χρονιές είναι ότι τα συγκεκριμένα μαθήματα θα είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ομίλου και ουδεμία οικονομική επιβάρυνση θα έχουν οι αθλούμενοι.

Πιο συγκεκριμένα από αυτή την Τετάρτη 20/8 τα μέλη του ομίλου θα μπορούν να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης τις ίδιες ώρες τις οποίες είχαν και την περσινή σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ: 6972694448 και 6944929314.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...