Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα με ... ανατροπή σκορ!

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα με ... ανατροπή σκορ!
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα της Βοιωτίας μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια.


Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη. Ούτε 25 δευτερόλεπτα δεν χρειάστηκε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη για να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Κονέ με κεφαλιά «τιμώρησε» την ολιγορία της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, λόγω της βροχής που έπεσε, δεν επέτρεψε στους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, παρ' όλα αυτά οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση στο 23΄ με το Ρόλε, που εκμεταλεύτηκε τη σέντρα του Μπαράλες και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η ομάδα του Βεργέτη έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 36΄, αλλά ο Μπαράλες σημάδεψε το δοκάρι του Στρατηλάτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρόλε στο 61΄ έπιασε το σουτ και ανάγκασε το Στρατηλάτη σε μεγάλη επέμβαση, ωστόσο, πέντε λεπτά μετά, και πάλι ο Ρόλε σημάδεψε σωστά αυτή την φορά κι έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα (2-1).





Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Λούι, Ουσέρο - Ζίτο, Γεωργιάδης, Κονέ

Κόκκινες: Κονέ (89΄ δεύτερη κίτρινη)



Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μάσα (70΄ Μουνάφο), Μπακασέτας (57΄ Φακούντο Πάρα), Ρόλε, Μπαράλες (83΄ Φερνάντες).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ.Παντελίδης): Στρατηλάτης, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς (70΄ Γιακουμάκης), Πίντερ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ (46΄ Μάντζιος), Κονέ, Νικολακάκης (42΄ Γεωργιάδης), Ορτέγκα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...