Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδεια τέλεσης αγώνων για το κλειστό γυμναστήριο του Άστρους!

Άδεια τέλεσης αγώνων για το κλειστό γυμναστήριο του Άστρους!
Απόφαση του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου -που δημοσιεύει σήμερα το www.kalimera-arkadia.gr - χορηγεί στο φορέα με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ο. ΘΥΡΕΑΣ » άδεια τέλεσης αγώνων μέχρι
30-06-2014 για τις εντός έδρας αθλητικές συναντήσεις, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 των ομάδων του Τμήματος ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ α) ΑΝΔΡΩΝ β) ΓΥΝΑΙΚΩΝ γ) ΝΕΑΝΙΔΩΝ δ) ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ δ) ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ε) ΠΑΙΔΩΝ που θα διεξαχθούν στην αθλητική εγκατάσταση «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΡΟΥΣ» του Δήμου ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ , στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014-2015 που διοργανώνει η ΕΣΚΑΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της παρούσας πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Οι αθλητικές συναντήσεις , οι αγωνιζόμενες ομάδες ή σωματεία και η ημερομηνία τέλεσης των αγώνων καθορίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της αρμόδιας ανά κατηγορία πρωταθλήματος διοργανώτριας αρχής.
Ο φορέας υποχρεούται να υποβάλλει στην Υπηρεσία μας και στην οικεία Αστυνομική αρχή το πρόγραμμα ανά κατηγορία πρωταθλήματος καθώς και τις τροποποιήσεις που αυτό ενδέχεται να έχει όπως αυτό καθορίζεται από τη διοργανώτρια αρχή.
Η παρούσα άδεια α) ως προς τη χρήση της Αθλητικής Εγκατάστασης έχει τους περιορισμούς που θέτει η αναφερόμενη, στο αριθμ. 7 σχετικό απόφαση και β) ως προς τη διάρκεια ισχύει μέχρι 8/2/2015 σύμφωνα με τους περιορισμούς που θέτει το αριθμ. 5 σχετικό της παρούσας.
Η παρούσα άδεια κοινοποιείται στην οικεία Αστυνομική αρχή για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και τάξης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...