Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέχρι την Uefa θα φτάσει ο ΠΑΟΚ για τα αίσχη της Τρίπολης!

Μέχρι την Uefa θα φτάσει ο ΠΑΟΚ για τα αίσχη της Τρίπολης!
Αυτό που συνέβη χθες στην Τρίπολη ξεπέρασε κάθε όριο και στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Το PAOK24 είχε από χθες προαναγγείλει τις πρώτες κινήσεις.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ μετά τα τελευταία γεγονότα, πλέον έχει χαθεί η παραμικρή εμπιστοσύνη που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στις ποδοσφαιρικές αρχές, αφού είναι σαφές ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να διεκδικήσεις προστασία από αυτές. (Ακόμη θυμόμαστε τι ειπώθηκε και τι ακούστηκε για τους υπευθύνους του χώρου στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες).
Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ούτε με την Πολιτεία μπορεί να υπάρξει επαφή και κατανόηση, μία Πολιτεία που όφειλε να διακόψει το πρωτάθλημα πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα.
Γι' αυτό, ανθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν σήμερα το πρωί επικοινωνία με τον Χιου Ντάλας και μεταξύ άλλων ζήτησαν άμεσες κινήσεις με στόχο την κάθαρση της διαιτησίας.
Παράλληλα, ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ με τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα στις ευρωπαϊκές αρχές, ενώ στη συνέχεια θα αποσταλεί και στους 300 της Βουλής.
Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο προσέγγισης των γεγονότων από το συνδρομητικό κανάλι που πράγματι χρυσοπληρώνει γι' αυτό το προιόν και αυτό που τονίζουν, είναι ότι πρέπει άμεσα να αλλάξει ο τρόπος στις μεταδόσεις με τον απαραίτητο σχολιασμό όσων συμβαίνουν μέσα στα γήπεδα.
Πρόκειται για τις τρεις πρώτες σημερινές ενέργειες που σίγουρα θα έχουν και συνέχεια.

paok24.com

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...