Menu
RSS
Τρίτη, 28/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα νίκη για την Κ17 του Αστέρα!

Νέα νίκη για την Κ17 του Αστέρα!
Την πέμπτη της νίκη σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα, που κέρδισε δίκαια και αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Photo 1 apo 2-11-2014 Asteras K-17 me Levadeiako

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό, όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Κουσιάς σέντραρε από αριστερά και ο Καραμήτος (που ακολούθησε τη φάση σε όλη την διάρκεια της) με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού (1-0).

Ο Αστέρας κυνήγησε το δεύτερο γκολ και θα μπορούσε να το είχε πετύχει στο 14ο λεπτό όταν σε σέντρα-σουτ του Καραμήτου από αριστερά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 18ο λεπτό, αλλά από κει και πέρα η συνέχεια ανήκε στον Αστέρα.

Στο 28’ ο Καραμήτος πήγε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο νεαρός πορτιέρο του Λεβαδειακού απέκρουσε θεαματικά, όπως έκανε και δύο λεπτά αργότερα στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκίτσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει και αφού απείλησε στο 50ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κοντογιαννόπουλου (που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού), στο 57’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από καλοχτυπημένη εκτέλεση του Τσιώλη από δεξιά ο προωθημένος Γκίτσης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Το τελικό σκορ (3-1) διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Τσέκου έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Καραμήτος έχασε τετ α τετ και μαζί την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Αστέρας:Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς (70’ Κατσίγιαννης), Γ. Ζήσης (86’ Φούφας), Γκίτσης, Κοντογιαννόπουλος (84’ Παπαγιαννέας), Καραμήτος, Νάτσης, Δημ. Παπαγεωργίου (82’ Σαλτάρης), Τσιώλης, Κουσιάς (59’ Κυριακόπουλος).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...