Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλική «τριάρα» στο πρώτο φιλικό του Αστέρα!

Ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 την Μικτή Ευρυτανίας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε στο Καρπενήσι με σκόρερ τους Ράγιος, Ουσέρο, Αναστασόπουλο.

Ο «χορός των τερμάτων» άνοιξε στο 24ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Ντινιωτάκη από δεξιά, ο Ράγιος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μικτής Ευρυτανίας. Στο31’με πολύ δυνατό σουτ του Ουσέρο, ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του (2-0).

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα, αφού στο 10ο λεπτό ο Ντινιωτάκης έστειλε με σουτ την μπάλα στο δοκάρι και στο44’ο Ουσέρο εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάκης Τσιώλης έκανε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με σουτ του Αναστασόπουλου.

Αστέρας: Μπαντής (40’ Κοντοπίδης, 60’ Λαδάς), Φορμίκα, Αλβάρες, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ράγιος, Έγκον, Ναβάρο, Σαραντόπουλος, Ντινιωτάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν Κατσαρός, Λυμπέρης, Καρυδόπουλος, Καστριτσέας, Νικολίτσας, Γκαιδατζής, Τσόφλιος, Μυρσίνιας, Αδάμου, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...