Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα για την Άμιλλα - Με νίκη επί του Ηρόδοτου ανεβαίνει στην Α2

Αγχωτική νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του  ειδικού πρωταθλήματος μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία η Άμιλλα Τρίπολης καθώς νίκησε τον Άρη Θήβας στην παράταση με 74-68, κανονική διάρκεια 66-66.

p>Η Άμιλλα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κρατώντας μία σταθερή διαφορά, που έφτασε μέχρι τους δέκα πόντους.

Ωστόσο στο τέλος ένα «νεκρό» δίλεπτο κόντεψε να στοιχίσει τη νίκη, με τον Άρη Θήβας να πηγαίνει το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Άμιλλα Τρίπολης έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της, δέχτηκε μόλις δύο πόντους σε αυτό το διάστημα και στο τέλος κατέκτησε το ροζ φύλλο της αναμέτρησης με 74-68.

Η Χριστίνα Τσουκαλά και η Έφη Γκριτζά ήταν αυτές που «τράβηξαν το σκορ» για την Άμιλλα σημειώνοντας 42 από τους 74 πόντους, ενώ καλά διαστήματα είχαν και οι Σπυροπούλου, Καλομιτσίνη, Μάλαμα, με την τελευταία να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα φάουλ από το πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητές: Ζερβούδης, Ορφανός

Δεκάλεπτα: 20-19, 33-31, 54-53, 66-66 (κ.α), 74-68

Άμιλλα (Τσουκαλάς): Χρ. Τσουκαλά 25 (1), Μάλαμα 8, Σπυροπούλου 9, Αλατσά 4, Καλομιτσίνη 8, Μπενέκη 3, Γκριτζά 17.

Άρης Θήβας (Γερμανός): Μαράντου 4, Τραυλού 19, Αναστασίου 25 (2), Μπούτσικου 4, Μαμασούκα 2, Παναγιώτου 2, Λάμπου 3 (1), Περεσιώτου 9 (1).

Η Άμιλλα αντιμετωπίζει την Τρίτη 3 Ιουλίου (17.00) τον Ηρόδοτο και σε περίπτωση νίκης πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α2 κατηγορία, για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η στήριξη των φιλάθλων

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, που βοηθάνε την Άμιλλα είτε αθλητικά, είτε παραγοντικά. Ο λόγος για τους Μάικ Καρνέζη, Παναγιώτη Μάγκλαρη και Θύμιο Ψιμούλη που στήριξαν από την κερκίδα την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και σίγουρα στο τέλος της αναμέτρησης αποδείχθηκε πώς άξιζε τον κόπο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...