Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες μετεγγραφικές κινήσεις προανήγγειλε ο Σάκης Τσιώλης για τον Αστέρα!

Νέες μετεγγραφικές κινήσεις προανήγγειλε ο Σάκης Τσιώλης για τον Αστέρα!

Για την ιστορική παρθενική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στα Κύπελλα Ευρώπης, τη ρεβάνς με την Ιντερ Μπακού την επομενη εβδομαδα, αλλά και το ενδεχόμενο πρόκρισης στο γ` προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

p>«Αυτή η συμμετοχή στην Ευρώπη συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 81 χρόνων από την ίδρυση του Αστέρα Τρίπολης και είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Όσο περνούσε ο χρόνος μετά την ισοφάριση ανέβηκε η Ίντερ κι εμείς χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως του Ναβάρο στο 93΄, για να πάρουμε τη νίκη. Ομως μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι και από την ισοπαλία και κυρίως από την εμφάνισή μας. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καταπληκτική και είχαμε κατοχή μπάλας. Μπορεί η Ίντερ Μπακού να είναι άγνωστη ομάδα σε μας, αλλά είναι καλή ομάδα, πλούσια, με ωραίο γήπεδο. Εμείς όμως είχαμε καλή απόδοση, πήραμε καλό αποτέλεσμα, και είναι στο χέρι μας η πρόκριση», τόνισε, ενώ σχετικά με την ρεβάνς της Τρίπολης είπε: «Είχαμε μια πρώτη επαφή με την ομάδα αυτή μέσα στο γήπεδο, τη γνωρίσαμε καλύτερα. Έχει καλούς και γρήγορους παίκτες. Κι εμείς όμως θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως. Αν τα κάνουμε όπως πρέπει, η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του Αστέρα. Μετά το 1-1, θεωρούμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα πρέπει να μένουμε στο 0-0 που μας δίνει την πρόκριση, αλλά να πιέσουμε για ένα γκολ και να προσέξουμε τους επιθετικούς της Ιντερ».

Για ενδεχόμενη πρόκριση τόνισε ότι «θέλουμε να περάσουμε, να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ο Αστέρας και η πορεία του αποτελεί αντίδοτο στην κρίση για τον κόσμο κι εμείς θέλουμε να του δώσουμε χαρά», ενώ ο Τσιώλης αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Σανκαρέ.

«Είναι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Πουλίδο. Θα μας βοηθήσει πολύ και στην άμυνα και την οργάνωση του παιχνιδιού. Αποτελεί σπουδαία μονάδα για τον Αστέρα. Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Φούλοπ, που είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...