Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πρώτη προπόνηση του Τζόναθαν Λι με τον Αρκαδικό (εικόνες)

Η πρώτη προπόνηση του Τζόναθαν Λι με τον Αρκαδικό (εικόνες)

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αμερικανός playmaker Τζόναθαν Λι έφτασε στην Αρκαδική πρωτεύουσα όπου και εγκαταστάθηκε. Αμέσως μετά ο αθλητής υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να μεταβεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες και υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας και στη συνέχεια να συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Μεγάλος μέρος της προπόνησης του Αρκαδικού αφιερώθηκε στην τακτική προκειμένου ο Λι να μάθει τα συστήματα της ομάδας και να εξοικειωθεί με την επιθετική και αμυντική τακτική της ομάδας. Ο ίδιος ο Αμερικανός παίκτης σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να μπαίνει στο κλίμα της προπόνησης. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ έδιναν οδηγίες στο νεοαποκτηθέντα παίκτη του Αρκαδικού, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες του Αρκαδικού τον καθοδηγούσαν στη διάρκεια της εκτέλεσης των συστημάτων της ομάδας.

  

Λίγες ώρες μόνο στην Τρίπολη και τον Αρκαδικό δεν είναι λοιπόν δυνατόν να μπορούν να προκύψουν συμπεράσματα από την πρώτη προπόνηση του Τζόναθαν Λι. Το ζητούμενο είναι όμως ο Γιάννης Καστρίτης και ο Αρκαδικός να μπορέσουν να πάρουν πράγματα από τον παίκτη στο Σαββατιάτικο ματς, ακόμη και αν ο ίδιος δεν μπορεί να θεωρείται έτοιμος 100%.

http://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...