Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρίμα ... Καλύτερος ο Αστέρας, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί (video)

Κρίμα ... Καλύτερος ο Αστέρας, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί (video)

Το γκολ της Μαρίτιμο στην Τρίπολη αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με τον Αστέρα, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με το 1-1 της περασμένης Πέμπτης, οι Ίβηρες ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με 10 παίκτες αγωνιζόταν από το 69΄

p> η Μαρίτιμο, λόγω αποβολής του Φερέιρα με κόκκινη κάρτα.

Πολύ καλά στάθηκε στα πρώτα 45 λεπτά η πελοποννησιακή ομάδα, που «κοίταξε στα μάτια» τον αντίπαλό της κι αν ο Ναβάρο ήταν λίγο πιο προσεκτικός στο 27΄, τότε το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη θα είχε πάρει το προβάδισμα. Η τακτική του Αστέρα Τρίπολης να δίνει περισσότερο χώρο στους γηπεδούχους και να βγαίνει στην αντεπίθεση, μπορεί να μην απέδωσε επιθετικά, από την άλλη, όμως, δεν επέτρεψε στους παίκτες της Μαρίτιμο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τους Αρκάδες να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 57΄ και 58΄ με τους Ράγιος και Περόνε και τους Πορτογάλους να έχουν την ανούσια υπεροχή. Η ελληνική ομάδα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 69΄, καθώς ο Ιταλός διαιτητής του αγώνα, Βελέρι, απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φερέιρα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ουσέρο. Οι Αρκάδες ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του αγώνα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 79΄ Τσαμπούρη, ο οποίος νικήθηκε από τον Σαλίν, ωστόσο, η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 80΄ με το δοκάρι του Ναβάρο. Παρά την καθολική τους υπεροχή οι παίκτες του Τσιώλη δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση, οπότε οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Αλβάρες (61΄ Μπακασέτας), Ουσέρο (74΄ Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε.

Βίντεο με φάσεις από το πρώτο ημίχρονο, δείτε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...