Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Μαρίτιμο - Αστέρας!

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Μαρίτιμο - Αστέρας!

Ο Αστέρας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια στη Μαδέιρα, αφού ήταν πολύ καλύτερος από την Πορτογαλική Μαρίτιμο, αλλά δυστυχώς η τύχη του γύρισε την πλάτη στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να σκοράρει στο εκτός έδρας παιχνίδι του και με το 0-0 ως τελικό αποτέλεσμα αποκλείστηκε από τον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE, αφού με την ισοπαλία 1-1 στον πρώτο αγώνα της Τρίπολης η Μαρίτιμο πήρε την πρόκριση.

>Ο Αστέρας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους στο αποψινό παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Ναβάρο στο 79ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Ισπανού ποδοσφαιριστή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σαλέν.

Ο Αστέρας με τις τέσσερις εμφανίσεις του γενικότερα στο EUROPA LEAGUE εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας παράλληλα περήφανους τους φιλάθλους του. Η πρώτη συμμετοχή του Αστέρα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια ήταν αξιοπρεπέστατη, αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι και χωρίς ήττα (!) στο EUROPA LEAGUE, δείχνοντας πώς παραμένει ανταγωνιστική ομάδα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αν δεν ήταν άτυχος στο αποψινό παιχνίδι, θα μιλούσαμε για μεγάλη πρόκριση.

Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας παράλληλα, πώς θα έχουν ως στόχο στο πρωτάθλημα μια θέση που τους δώσει και πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...