Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας - Ατομικό πρόγραμμα ο Καρντάσιο, αύριο η βράβευση του Ουσέρο

Αστέρας - Ατομικό πρόγραμμα ο Καρντάσιο, αύριο η βράβευση του Ουσέρο

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Κομοτηνή (17.15) με τον Πανθρακικό, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να αφιερώνει χρόνο σε θέματα τακτικής και τεχνικής στο γήπεδο.

Μοναδική απουσία στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ματίας Καρντάσιο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του Αστέρα θα δοκιμάσει να μπει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

 

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 9ης αγωνιστικής θα απονεμηθεί αύριο, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Αστέρα Φερνάντο Ουσέρο, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα στις 3.30 μ.μ.

 

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στην Κομοτηνή το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. την αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ρεπό έχει η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...