Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς της Κομοτηνής

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς της Κομοτηνής

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους δέκα εννέα ποδοσφαιριστές της αποστολής για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (17.15) στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δέκα εννέα ποδοσφαιριστές του Αστέρα για τον αυριανό αγώνα έχουν ως εξής:

Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ναβάρο, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας ο Καστέλς, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Πιπίνης, Καρντάσιο.

Ισόπαλοι οι νέοι (Κ-20) στην Κομοτηνή

Ισόπαλες με 0-0  αναδείχθηκαν σήμερα το πρωί οι ομάδες των Κ-20, Αστέρα και Πανθρακικού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ζδράβος-Ρίζος, Τρίμμης, Σούλης, Πόλτσης, Χαλαζιάς (55’ Νικολαίδης), Μουστάκας, Μαμούτ, Βασιλακάκης, Καθάριος (84’ Γεωργιάδης), Τσανάκτσογλου (68’ Φωτιάδης).

Αστέρας: Κοντοπίδης, Μυρσινιάς, Λυμπέρης, Γκίτζιας, Παπαδημητρίου, Αρώνης, Βαλκάνος (66’ Τσιώλης), Γογωνάς (70’ Σπ. Νικολίτσας), Γκαιδατζής, Τογρού (80’ Μάζης), Τσόφλιος.

Ενός λεπτού σιγή στην Κομοτηνή

Μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα της 10ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Αστέρας Τρίπολης, για την κοίμηση του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Δαμασκηνού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...