Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασε ο Αστέρας στην Κομοτηνή - Παραμένει 4ος (video)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 21', ο Πανθρακικός νίκησε στην Κομοτηνή 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν

πέναλτι στο 74' με τον Ράγιος.

Ο Αστέρας παρέμεινε στην 4η θέση με 17 πόντους και ισοβαθμεί πλεόν με τον Ατρόμητο. Έναν πόντο ψηλότερα είναι ο Πανιώνιος.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν από την πρώτη στιγμή το γκολ, το οποίο και πέτυχαν στο 21ο λεπτό, όταν από κάθετη πάσα του Λαδάκη, ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή και σούταρε εύστοχα. Ετσι το ματς ήρθε στα «μέτρα» του Πανθρακικού, η άμυνα του οποίου κινδύνεψε σοβαρά μόνο στο 41', όταν σε κεφαλιά του Περόνε, ο Κουτσόπουλος υποχρεώθηκε σε δύσκολη απόκρουση.

 

Στο β' ημίχρονο και με τις αλλαγές που έκανε ο Τσιώλης, ο Αστέρος έγινε πιο επιθετικός και όσο περνούσε η ώρα πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά η αμυντική λειτουργία του Πανθρακικού ήταν εξαιρετική. Ωστόσο, οι Αρκάδες έφτασαν μια ανάσα από το 1-1 στο 74', όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του νεοεισελθώντα Γκάμπριελ από τον Πρίττα, όμως ο Ράγιος που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Κουτσόπουλο, που απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαϊρουά, Πρίττας, Παπαδόπουλος, Χρήστου - Σανκαρέ, Περόνε, Μπαρτολίνι, Ράγιος

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουρά (57' Πρίττας), Καστσελάν (83' Μελίσσης), Λουσέρο, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης, Παπαδόπουλος (87' Κυβελίδης).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο, Αλβάρεζ (58' Μπακασέτας), Ράγιος, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ντε Μπλάσις (72' Γκάμπριελ), Περόνε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...