Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλύτερη άμυνα της Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας!

Καλύτερη άμυνα της Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας!

Ο Αστέρας διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μετά τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, αφού έχει δεχτεί μόλις πέντε τέρματα (δύο από ΠΑΟΚ, από ένα Πλατανιάς, Ολυμπιακός και Πανθρακικός).

Ο Αστέρας μοιράζεται τον τίτλο της καλύτερης άμυνας μαζί με τους ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Ολυμπιακό που έχουν δεχτεί επίσης πέντε τέρματα μέχρι σήμερα.

Αποκατάσταση σήμερα, ρεπό αύριο

 

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για προπόνηση την Τετάρτη το πρωί.

 

 

Μπακασέτας: «Μπήκαμε μουδιασμένα»

 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Κομοτηνή ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο flash interview για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος από εμάς, έκανε κάποιες ευκαιρίες και ευτύχησε να σκοράρει. Το πέναλτι ήταν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, χάσαμε το πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Υπάρχουν και οι ήττες στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στην έδρα μας και μακάρι να ευτυχήσουμε όλοι μαζί να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε.

 

 

Καλαντζής: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Χρήστος Καλαντζής μίλησε στο flash interview για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε πώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που είχε ανάγκη τους βαθμούς. Η αλήθεια είναι πώς στα πρώτα 20-25 λεπτά δεν ήμασταν καθόλου καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Χάναμε εύκολα την μπάλα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μας δημιουργεί ευκαιρίες και να προηγηθεί στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε μέχρι την ανάπαυλα, δεν ήμασταν σε καλή μέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι ισορροπίες, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κερδίσαμε ένα πέναλτι που δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε και φεύγουμε από την Κομοτηνή με μία ήττα, που μας στενοχώρησε όλους πάρα πολύ.

Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, το βλέπουμε κάθε αγωνιστική. Με τον Ατρόμητο πρέπει να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη»

 

 

Τσιώλης: «Κοιτάμε τη συνέχεια»

 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Κομοτηνή, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου δίνοντας συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του, επισημαίνοντας πώς έρχονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος δύο δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα του, με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Τα σημαντικότερα σημεία των όσων δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εμείς αργήσαμε να μπούμε στο ματς, στα πρώτα 25-30 λεπτά πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα. Παρακολουθήσαμε τον Πανθρακικό, που ήταν πολύ δυνατός και γρήγορος όταν έβγαινε στην αντεπίθεση. Έγινε το γκολ και από κει και πέρα, ο Πανθρακικός προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου, να παίξουμε πιο γρήγορα και το παιχνίδι πήγε να γυρίσει στην περίπτωση του πέναλτι. Το πέναλτι ήταν μία άτυχη στιγμή για μας, αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ισοφάριση εκεί και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, θα έλεγα πώς ήταν μία δίκαιη νίκη του Πανθρακικού, κυρίως για τον τρόπο που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Το είχαμε επισημάνει πώς ο Πανθρακικός θα προσπαθήσει να πιέσει, άλλωστε και η βαθμολογική του θέση επιβάλλει να παίξει με δύναμη και πάθος.

Κοιτάμε την συνέχεια όπου έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε σε αυτά τα παιχνίδια όσο γίνεται πιο έτοιμοι.

Ο λόγος που δεν θέλαμε να βάλουμε τους Περόνε και Σανκαρέ να εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους ήταν για να μην χάσουμε την ροή και την ομοιογένεια που έχει η ομάδα σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Όταν έχεις μία συνέχεια στην απόδοση σου, η συνοχή είναι αυτή που κοιτάς για να πάρεις τους βαθμούς τώρα. Από κει και πέρα κοιτάς τι μπορείς να κάνεις.».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...