Menu
RSS
Δευτέρα, 18/08/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ματς θρίλερ: Αρκαδικός – Παγκράτι 87-85

Ματς θρίλερ: Αρκαδικός – Παγκράτι 87-85

Η παράδοση που φέρνει στην Α2 κατηγορία νικητή τον Αρκαδικό στους εντός έδρας αγώνες του με το Παγκράτι συνεχίστηκε, αφού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αρκαδικός κέρδισε με 87-85 και βλέπει πιο ευοίωνα το μέλλον του στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, αφού από την αρχή μέχρι το τέλος καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ας θυμηθούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού στα τελευταία εκατό δευτερόλεπτα!

1:37 πριν το τέλος ο Κουτρούλιας με διείσδυση και πολύ ωραίο τελείωμα έδωσε προβάδισμα στο Παγκράτι με τρεις πόντους (80-83)

1:13 ήταν σειρά του Γκόβα να μειώσει στο σκορ, ευστοχώντας σε δύο κρίσιμες βολές (82-83).

0:57 Ο Γκόβας κέρδισε το επιθετικό φάουλ από τον Φ. Βασιλόπουλο και κατά επέκταση ο Αρκαδικός ανέκτησε την κατοχή της μπάλας

0:42 Ο Γκόβας έδωσε την ασίστ και ο Τσιότρας κάτω από το καλάθι, δεν έχει πρόβλημα να δώσει το προβάδισμα στον Αρκαδικό (84-83)

0:30 Ο Κουτρούλιας που είχε αναλάβει δράση στο τελευταίο δεκάλεπτο, με δύο εύστοχες βολές ξαναέδωσε το προβάδισμα στο Παγκράτι (84-85). Η αγωνία παρατείνεται.

0:09 Ο Γκόβας, μεγάλος πρωταγωνιστής από την πλευρά του Αρκαδικού στις τελευταίες φάσεις κερδίζει το φάουλ και ευστοχώντας στις δύο ελεύθερες βολές ξαναδίνει προβάδισμα στον Αρκαδικό (86-85).

0:05 Μετά το τάιμ-άουτ που καλεί ο Δημήτρης Λιόγας, το Παγκράτι εκδηλώνει την επίθεση. Ο Βράνιες (πρώτος σκόρερ του Παγκρατίου με 28 πόντους) αστοχεί και ο Γκόβας κερδίζει το ριμπάουντ και μαζί το φάουλ.

0:05 Ο Γκόβας αστοχεί και στις δύο ελεύθερες βολές, αλλά ο Τσουμπρίλο «ως από μηχανής Θεός» κερδίζει το επιθετικό ριμπάουντ και μαζί το φάουλ, που του δίνει δικαίωμα για δύο ελεύθερες βολές.

0:03 Ο Τσουμπρίλο ευστοχεί στη μία από τις δύο ελεύθερες βολές και δίνει προβάδισμα δύο πόντων στον Αρκαδικό (87-85).

Τελευταία επίθεση του αγώνα από τον Φώτη Βασιλόπουλο του Παγκρατίου, αστοχεί στο τρίποντο που σουτάρει σχεδόν από το κέντρο και το παιχνίδι με το δραματικό φινάλε πηγαίνει στον Αρκαδικό, που μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες επιστρέφει στις νίκες.

Ο Αρκαδικός είχε μεγάλους πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι τους Τσουμπρίλο (21 ποντ. 15 ριμπ και μία ασίστ), Γκιζόγιαννη (16 ποντ. με 10/10 βολές), Τσιότρα (14 ποντ. 4 ασίστς 2 κλεψίματα) με οκτώ πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Γκόβας και Σιγκούνας σημείωσαν από 12 πόντους και είχαν σημαντικό -μερίδιο στη νίκη του Αρκαδικού.

Ο Γκόβας –όπως θα διαβάσατε και παραπάνω- είχε σημαντικότατη παρουσία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και εκτός του σκοραρίσματος είχε ακόμα 4 ασίστς, 2 ριμπάουντ. Ο Σιγκούνας, πρώην παίκτης του Παγκρατίου, είχε εκτός του σκοραρίσματος, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 ασίστς και ένα εντυπωσιακό κόψιμο! Τέλος, ο Πάνου και ο Τζούρτζεβιτς είχαν καλά διαστήματα βοηθώντας από την πλευρά τους για την μεγάλη αυτή νίκη. 

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αρκαδικού και γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, υποστηρίζοντας, ενθαρρύνοντας και στο τέλος αποθεώνοντας τους παίκτες των Γιάννη Καστρίτη, Μπάμπη Αλεξόπουλου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Παναγιώτου, Διαμαντής, Μπούσιας

Δεκάλεπτα: 18-16, 43-38, 64-69, 87-85

Αρκαδικός (Καστρίτης): Τζούρτζεβιτς 6, Τσιότρας 14, Μπουρής, Πίνης, Τσουμπρίλο 21 (5), Γκιζόγιαννης 16, Γκόβας 12 (1), Πάνου 6, Σιγκούνας 12.

Παγκράτι (Λιόγας): Δερμιτζάκης 9, Δρακόπουλος, Φωτ.Βασιλόπουλος 9 (1), Μαρίνος, Θοδ. Βασιλόπουλος 5, Φωτίου 2, Γεώργαρος, Κουτρούλιας 19 (1), Σκλάβος 5 (1), Βράνιες 28 (4), Πάβλοβιτς 8.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...