Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκη και για τους έφηβους του Αστέρα

Νίκη και για τους έφηβους του Αστέρα

Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση και μία νίκη στο ενεργητικό της, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Ατρόμητου με 3-1, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Βελισσάρη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Τριανταφύλλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου (1-0).

Στη συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ισοφάρισε στο παιχνίδι όταν ο Δαλκαφούκης στο 44ο λεπτό κέρδισε την μπάλα και με πλασέ έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Αστέρας πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με το δυνατό αριστερό σουτ του Γογωνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 51ο λεπτό (2-1). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριακόπουλου.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ψηλοπαναγιώτης (Μεσσηνίας) που απέβαλλε τον Αβραμίδη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αστέρας: Γιαν. Νικολίτσας, Πολύδωρος, Μηλιώτης, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βελισσάρης, Χρήστου (90’ Παπαγγέλης), Γογωνάς, Τριανταφύλλης (90’ Προύντζος), Σαλαπάτας (74’ Παπαπέτρου), Γκρόσιος (62’ Τσιώλης).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κοσέκου (84’ Καψάσκης), Τζιτζικαλάκης, Αβραμίδης, Μωραίτης, Σάσσος (70’ Βλάχος), Χατζηστάμου, Μανιώτης (79’ Ζούκας), Δαλκαφούκης (70’ Λαζαρίδης), Μπαστάκος, Κονταξής (79’ Μπακολέας).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...