Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σούπερ Αστέρας, κέρδισε τον Ατρόμητο και κοιτάζει τη … 2η θέση!

Σούπερ Αστέρας, κέρδισε τον Ατρόμητο και κοιτάζει τη … 2η θέση!

Κακή παρένθεση για τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχθηκε η ήττα από τον Πανθρακικό. Στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εντός έδρας με 3-0 του Ατρόμητου. Για τους Περιστεριώτες ήταν η πρώτη ήττα μετά από 5 αγώνες (3 ισοπαλίες, 2 νίκες), πρώτη εκτός έδρας (είχε μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες) και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη διατήρησε το απόλυτο που έχει στο «σπίτι» της (5 νίκες) σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Δύο γκολ πέτυχε ο Ναβάρο (25΄, 57΄), ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Μπαρτολίνι στο 14΄.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος από την καταρακτώδη βροχή που έπεφτε στη διάρκεια του ματς δεν στάθηκε εμπόδιο στις δύο ομάδες, που από την αρχή προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεδομένων των συνθηκών που επικρατούσαν τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν αρκετά ρήγματα κυρίως από τα πλάγια, εκμεταλλευόμενοι την κακή βραδιά που βρέθηκαν οι περισσότεροι αμυντικοί του Ατρόμητου. Πέντε γκολ σε 10 αγώνες είχε δεχθεί η αθηναϊκή ομάδα και σήμερα η εστία της παραβιάστηκε τρεις φορές.

Οι Περιστεριώτες, είχαν δοκάρι στο 13΄ με τον Πίτου Γκαρσία κι ακριβώς στο επόμενο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Από κόρνερ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι, ο Μπαρτολίνι σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για το πελοποννησιακό συγκρότημα. Οι βάσεις για τη νίκη των Αρκάδων μπήκαν στο 25΄, όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση και εξαιρετική μπαλιά του Ράγιος, ο Ναβάρο σαν σε προπόνηση πέτυχε το 2-0 με πλασέ. Στα υπόλοιπα 20 λεπτά του ματς οι παίκτες του Τσιώλη είχαν δύο δοκάρια, στο 33΄ με τον Ντε Μπλάσις (οριζόντιο) και στο 39΄ με τον Ναβάρο (δεξί).

«Κατέβασε ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας, παρ' όλα αυτά, στο 57΄ πέτυχε ένα ακόμη υπέροχο γκολ, πάλι από συνεργασία του Ράγιος με το Ναβάρο και ιδανικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ισπανού, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3-0).

Διαιτητής: Α.Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Φορμίκα, Ουσέρο - Σκόνδρας, Μπρίτο, Κούτσι

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (82΄ Εγκον), Φραγκουλάκης (64΄ Κουρμπέλης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ (76΄ Καλαντζής), Ναβάρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (77΄ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (68΄ Σουμπίνιο), Καραμάνος, Κούτσι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...