Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλικό παιχνίδι στη Μεσσήνη θα δώσει ο Αστέρας

Φιλικό παιχνίδι στη Μεσσήνη θα δώσει ο Αστέρας

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο ο Αστέρας στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, με αντίπαλο τον τοπικό Πάμισο (3.30 μ.μ.) στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Πάμισου, Δήμαρχου Μεσσήνης, Προέδρου ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη Μεσσηνίας Παύλου Πτωχού.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες και στην οικογένεια του Παύλου Πτωχού.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνιστούν στο φιλικό θα κάνουν κανονικά προπόνηση εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Αποκατάσταση σήμερα, προπόνηση αύριο

Η σημερινή πρωινή προπόνηση του Αστέρα περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα κρατήσει μερικούς ποδοσφαιριστές για προπόνηση το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταβούν στη Μεσσήνη όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Πάμισο (3.30 μ.μ.).

«Τεσσάρα» για τους παίδες του Αστέρα

Στα βήματα των τριών μεγαλυτέρων ηλικιακών ομάδων (ανδρών, νέων, εφήβων) βάδισε και η παιδική ομάδα του Αστέρα, που κέρδισε με 4-1 τον Ορχομενό Λεβιδίου στα πλαίσια του αντίστοιχου πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Καραμήτου, που πλάσαρε τον Τσιώλη κάνοντας το 1-0. ο Ορχομενός ισοφάρισε με το ωραίο σουτ του Ντρέου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και σημειώνοντας τρία τέρματα έφτασε στην εύκολη νίκη με 4-1 (Νάτσης, Τσιώλης, Καραμήτος οι σκόρερς).

Διαιτητής: Χαραλαμπόπουλος

Αστέρας Τρίπολης :  Ρούτσης, Τσέκος, Τζαβάρας, Παπαγεωργίου, Φατούρος, Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Θεοδωράκης, Τσιώλης, Νάτσης, Καραμήτος

Έπαιξαν ακόμα και οι: Ρεντούλης, Φούφας, Αθανασιάδης, Τσιώσης, Τερεζίου, Δ. Νίκιας, Γ. Νίκιας

Ορχομενός: Κ.Τσιώλης, Πανουσόπουλος, Στρέμπας, Νίνης, Κώτσελας, Ντρέου, Πανουσόπουλος Τρ., Παπαγγέλης, Ζάβος, Ζαρμπαλάς, Κανακάρης. Έπαιξαν ακόμα και οι: Σταμάτης, Α. Τσιώλης, Ζαρμπαλάς Β., Παρασκευόπουλος, Κακλέας, Γρίτσας, Γκαβογιάννης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...