Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα διοίκηση και νέοι στόχοι για τον Απόλλωνα Τυρού (εικόνες)

Νέα διοίκηση και νέοι στόχοι για τον Απόλλωνα Τυρού (εικόνες)

{pgslideshow id=104|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Ο Απόλλων Τυρού ξεκίνησε φέτος μια καινούργια προσπάθεια ώστε να θέσει υγιείς βάσεις στην λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς και να δημιουργήσει τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρονιά να αποτελεί ένα σύλλογο υπόδειγμα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Η νέα διοίκηση που εξελέγη το περασμένο καλοκαίρι έδειξε από τις πρώτες ημέρες ότι έχει διάθεση για δουλειά και προτιμά τα έργα και όχι τα λόγια.


Από την αρχή της χρονιάς τεθήκαν οι στόχοι του συλλόγου για την φετινή περίοδο από την Διοίκηση και το προπονητικό team οι οποίοι και έχουν επιτευχθεί σχεδόν στο σύνολο τους συνεχίζοντας βέβαια την προσπάθεια μας.

Α)  Την ομάδα μας απαρτίζουν παιδιά από την περιοχή που να αγωνίζονται στην ομάδα χωρίς αμοιβή πλην των οδοιπορικών για τους ποδοσφαιριστές που σπουδάζουν και έρχονται από μακριά (Αθήνα - Πάτρα)

Β) Το προπονητικό team  απαρτίζεται από παιδιά που είναι από τον Τυρό.
Γ) Βελτιώθηκαν οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρού ( νέος φωτισμός,συντήρηση τάπητα επισκευή αποδυτηρίων-κατασκευή κυλικείου).
Δ) Επέστρεψαν στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τον Τυρό και έπαιζαν σε άλλες ομάδες.
Ε) Ανοίξαμε την ομάδα προς την τοπική κοινωνία για να βοηθήσουν όλοι στην νέα αυτή προσπάθεια.
ΣΤ) Μειώθηκαν τα έξοδα της ομάδας και γίνεται συνεχής προσπάθεια αυξήσεις των εσόδων.
Ζ) Δημιουργήθηκε διαφημιστικός χώρος στο γήπεδο ώστε οι επαγγελματίες της περιοχής και όχι μονό να μπορούν να διαφημιστούν αυξάνοντας τα έσοδα της ομάδας.
Η) Πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις τέτοιες ώστε με την συμμετοχή του κόσμου να έχει έσοδα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας.
Θ) Οργανώθηκαν  οι Ακαδημίες της ομάδας και να δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ώστε από τα τμήματα υποδομής να βγαίνουν οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα επανδρώνουν την αντρική ομάδα.
Ι) ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Κ)  Γίνεται συνεχή προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και η ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δημήτρης Λαλουδακης είναι υπεύθυνος για σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και μας δήλωσε τι πραγματικά συμβαίνει φέτος στον ποδοσφαιρικό Τυρό.
Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα το καλοκαίρι την πρόταση που μου έγινε από την νέα διοίκηση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μια πρόταση που τιμά ιδιαιτέρα αφού μεγάλωσα μέσα στην οικογένεια του Απόλλωνα και στον οποίο χρωστώ πολλά όσον αφορά την μελλοντική μου εξέλιξη τόσο ποδοσφαιρική όσο και κοινωνική.

Η προσπάθεια οργάνωσης ξεκίνησε τον Αύγουστο και επέλεξα για συνεργάτες μου τον ΠαρΑσκευά Νικόλαο  προπονητή Ακαδημιών και ως μέλος του προπονητού team στην αντρική ομάδα τον Μένη Αναστασιο.

Στόχος μας ήταν να οργανώσουμε τα τμήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει βάθος η ομάδα σε όλους τους τομείς.

Με την βοήθεια της διοίκησης αλλά και του φιλάθλου κόσμου που είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή προσπαθούμε καθημερινά να υλοποιήσουμε τους στόχους που από την αρχή είχαμε θέσει.

Πρωταρχικός στόχος ήταν και είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς άγχος  και να βελτιώσουμε τον τρόπο παιγνιδιού της ομάδας ώστε οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι να ευχαρίστιουνται το παιγνίδι και να διασκεδάσουν μέσα από αυτό.

Ορίστηκαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα μέλη του συμβουλίου ώστε να μπορεί ο καθένας να προσφέρει από συγκεκριμένο πόστο, Γενικός Αρχηγός της ομάδας είναι ο Κόκκινος Σπυρίδων, Έφορος Υλικού ο Μέγας Αθανάσιος, Έφορος Ακαδημιών ο Κοντος Θεόδωρος, Ταμίας ο Μανουσος Παναγιώτης, Γενικός Γραμματέας ο Κουνιάς Δημήτριος, Ειδικός Γραμματέας ο Λατσης Σταμάτης οι δύο τελευταίοι είναι και υπεύθυνοι γραφείου τύπου του συλλόγου, Πρόεδρος παρέμεινε ο Λαλουδακης Παναγιώτης ο οποίος είναι και υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων του συλλόγου ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου βοηθούν ενεργά όπου μπορούν.

Η ομάδα συνεργάζεται με τον Φυσικοθεραυπευτη Τσουκάτο Μιχάλη για την αποκατάσταση των παικτών σε περίπτωση τραυματισμού και με τον Ορθοπεδικό Κατσένη Δημήτριο.

Όλα αυτά βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να θέσουμε τις βάσεις η ομάδα τα επόμενα χρονιά να πρωταγωνιστεί  στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Όλα αυτά δεν είναι εύκολα για να γίνουν από την μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται χρόνος και συνεχής προσπάθεια από όλους, η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΥΡΟΥ μπορεί και πρέπει να είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί διοίκηση-παίκτες-προπονητές-φίλαθλοι να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλό της ομάδας μας.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή βαθμών και ο χρόνος μας πιέζει για  αποτελέσματα που φέρνουν βαθμούς στην ομάδα.

Έχουμε όμως επισημάνει τα αγωνιστικά μας λάθη και δουλεύουμε ώστε να τα λύσουμε και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά και λιγότερο ευάλωτοι αμυντικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...