Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έφυγε ξαφνικά από την ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης!

Έφυγε ξαφνικά από την ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης!
Αν και η Λάρισα έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού, προερχόταν από νίκη επί του Παναιτωλικού και βρισκόταν σε καλό ... φεγγάρι, ξαφνικά ο Σάκης Τσιώλης (ο προπονητής που οδήγησε τον Αστέρα σε τελικό Κυπέλλου) αποχώρησε απο την ΑΕΛ!
Η ΠΑΕ ΑΕΛ "ενημερώνει για την απόφαση του προπονητή, κ.Σάκη Τσιώλη, να αποχωρήσει από την τεχνική της ομάδας για εντελώς προσωπικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος προς τον κ. Κούγια σε χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας του έγινε πρόταση ανανέωσης για την επόμενη διετία.

Ταυτόχρονα, ο κ.Τσιώλης προσφέρθηκε να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό του καταλληλότερου να τον διαδεχθεί στον πάγκο της ΑΕΛ, όσο και στην ενημέρωσή του για το ρόστερ και τα λοιπά αγωνιστικά θέματα της ομάδας, δεδομένου ότι πρόθεση της ΠΑΕ δεν είναι η προσφυγή σε υπηρεσιακή λύση, αλλά η αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη μέρα.

Ως εκ τούτων αποφασίσθηκε: 

α) η σύγκληση για σήμερα το απόγευμα έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν από τον κ.Κούγια για την εξέλιξη όλα τα μέλη και να υπάρξει συντονισμός των επόμενων κινήσεων και

β) να συνεχίσει ο κ.Τσιώλης την προετοιμασία της ομάδας μέχρι νεοτέρας και σίγουρα ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ.Κούγια, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Παρασκευής με τον Απόλλωνα Λάρισας, στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...