Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΠΔΔ - Εγκρίθηκαν μελέτες για σημαντικά έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης!

ΝΠΔΔ - Εγκρίθηκαν μελέτες για σημαντικά έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης!

Στην έγκριση δύο μελετών για έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης ενέκρινε ομόφωνα η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, ύστερα από εισήγηση του Πρόεδρου του ΝΠΔΔ, Θεόδωρου Καραλή.

Η μία μελέτη αφορά το έργο «Αντιμετώπιση καταστροφών από πλημμύρες, στο Δ.Α.Κ. Τρίπολης και στο Δημοτικό Σκοπευτήριο» και θα γίνει υποβολή αιτήματος ένταξης του έργου στο Π.Δ.Ε. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στόχος είναι να αποκατασταθούν οι καταστροφές από τις πλημμύρες του περασμένου Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΦΔΑΚ και του Σκοπευτηρίου. Στο χώρο του ΔΑΚ φιλοξενούνται αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Δήμου, ενώ καλύπτονται και ανάγες άλλων ομάδων, ενώ επιπλέον διεξάγεται μεγάλος αριθμός σε αγώνες ρίψεων, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Η δεύτερη μελέτη ήταν για το έργο «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης» και θα γίνει υποβολή αιτήματος ένταξης του έργου στο Π.Δ.Ε. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η μελέτη αφορά εργασίες μαζί με τα απαραίτητα υλικά για την αποκατάσταση φθορών της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης στο ΔΑΚ Τρίπολης με την αποξήλωση  των πάνελ πολυουρεθάνης που έχουν υποστεί φθορές και την αντικατάστασή τους με νέα ανάλογης διατομής ή και με διαφωτιστά πάνελ για τον καλύτερο φωτισμό του αγωνιστικού χώρου με φυσικό φως καθώς και την αποκατάσταση απρόσκοπτης απορροής των ομβριων υδάτων στην στέγη του κτιρίου.

DSC 0002 800x532

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...