Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας: Φιλική νίκη για την πρώτη ομάδα που κέρδισε με 5-1 την "Κ20" (vd)

Αστέρας: Φιλική νίκη για την πρώτη ομάδα που κέρδισε με 5-1 την "Κ20" (vd)
Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 5-1 της ομάδας Κ20.
Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο, ο Στάικος Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Δύο γκολ σκόραρε ο Pablo Mazza, ένα ο Ιωαννίδης, ένα ο Κυριακόπουλος και ένα ο Τσιλιανίδης. Για την Κ20 σκόραρε ο Συρεγγέλας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
14' ΓΚΟΛ! 1-0. Εξαιρετική ασίστ του Κώτσιρα στον Stanisavljevic, σουτ του Σέρβου μέσα από την περιοχή, ο Τσιφτσής θα βρει την μπάλα, αλλά στην πορεία της θα βρεθεί ο Ιωαννίδης και θα σκοράρει το πρώτο γκολ του φιλικού.
15' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη από πλάγια θέση και απόκρουση Αθανασιάδη.
50' ΓΚΟΛ! 2-0. Ο Mazza κλέβει την μπάλα, μπαίνει μέσα στην περιοχή και κάνει το 2-0.
65' ΓΚΟΛ! 2-1. Η Κ20 μειώνει με προβολή του Συρεγγέλα έπειτα από σέντρα του Νάτση.
75' ΓΚΟΛ! 3-1. Ο Κυριακόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
77' ΔΟΚΑΡΙ. Ο Κυριακόπουλος βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιφτσή, περνά με "σκάψιμο" την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αυτή σταματά στο δοκάρι.
82' ΓΚΟΛ! 4-1. Κυριακόπουλος και Γιαννούλης συνδυάζονται υπέροχα, με τον τελευταίο να βγάζει ασίστ στον Mazza μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός να σκοράρει με ωραίο αριστερό πλασέ.
85' ΓΚΟΛ! 5-1. Ο Mazza με απίθανο τρόπο περνά την μπάλα κάτω από τα πόδιαν του αντίπαλου αμυντικού και βγάζει μόνο τον Τσιλιανίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σουτάρει με τη μία και διαμορφώνει το τελικό 5-1.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πρώτη ομάδα: Αθανασιάδης, Assen, Τριανταφυλλόπουλος (45' Zouma), Selin (45' Haiduchyk), Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς (45' Γιαννούλης), Τσιλιανίδης, Farina (45' Καλτσάς), Stanisavljevic (45' Mazza), Κώτσιρας, Ιωαννίδης
Κ20: Τσίφτης, Τσέκος, Μακροστέργιος, Ζησης Α., Νάτσης, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Sereda, Δουβίκας, Συρεγγέλας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...