Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μαντινειακός τίμησε τον Δημήτρη Τερζή! (εικόνες)

Ο Μαντινειακός τίμησε τον Δημήτρη Τερζή! (εικόνες)
Από τους ποδοσφαιριστές που σύνδεσαν εδώ και αρκετά χρόνια το όνομά του με το τοπικό ποδόσφαιρο αποτέλεσε και ο Δημήτρης Τερζής ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα του Μαντινειακού. Η Αρκαδική ομάδα και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ξέχασαν την προσφορά του στο σύλλογο και έτσι πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα επί του Πανθυρεατικού για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Α’ κατηγορίας τον τίμησαν.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τους παίκτες του Μαντινειακού παραταγμένους να υποδέχονται με χειροκροτήματα τον πρώην συμπαίκτη τους, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Σιάννας πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Τερζή η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μαντινειακός ΑΟ απονέμει ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον Τερζή Δημήτριο για την προσφορά του στον Όμιλο και στο Αρκαδικό Ποδόσφαιρο».

Λίγο αργότερα ο προπονητής της ομάδας του Μαντινειακού Γιάννης Αποστολόπουλος πρόσφερε στον τιμώμενο πρώην πλέον ποδοσφαιριστή τη φανέλα της ομάδας με το Νο.6 στην πλάτη και με το όνομα της ομάδας και του παίκτη!

Αξίζει πάντως να θυμηθούμε την ανακοίνωση που εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του Μαντινειακού γι’ αυτή την βράβευση:

«Ο Μαντινειακός Α.Ο. ανακοινώνει ότι πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος που είναι το Σάββατο με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό, θα τιμήσει τον πρώην αθλητή Τερζή Δημήτρη ο οποίος «κρέμασε» πέρυσι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με την φανέλα της ομάδας μας.

Η πορεία και η προσφορά του Δημήτρη όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά γενικότερα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους τους νέους που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Πρωταθλήματα, κύπελλα, αμέτρητα παιχνίδια και χιλιάδες ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα θα μας θυμίζουν τη διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζουμε να παραμείνει κοντά στο ποδόσφαιρο, γιατί η εμπειρία του θα είναι χρήσιμη σε πολλούς τομείς.

Η πόρτα του Μαντινειακού θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον!»

www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...