Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεύτερη σερί νίκη για τον Αρκαδικό!

Δεύτερη σερί νίκη για τον Αρκαδικό!
Η ομάδα πέτυχε αλλη μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΓΣ Λαρισαίων παίζοντας να διαστήματα καλό μπάσκετ αποζημιώνοντας τοθς 500 φίλαθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης.

1ο δεκάλεπτο

Αρκαδικός ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι με τον ΓΣ Λάρισας να μπαίνει με περισσότερη ενέργεια στα πρώτα λεπτά κάνοντας το 0-4 και το 2-6 στο πρώτο τρίλεπτο. Στην συνέχεια ο ΣΕΦΑ ανέβασε στροφές δυναμώνοντας την άμυνα του και γυρίζοντας καλύτερα την μπάλα στην επίθεση. Το γεγονός αυτό του έδωσε την ευκαιρία να προσπεράσει και σταδιακά να χτίζει διαφορές με το +7 (20-13) στο 9’ να είναι η μέγιστη τιμή και το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τον Αρκαδικό να είναι μπροστά με 20-15.

2ο δεκάλεπτο

Όπως στο πρώτο έτσι και στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου ο ΓΣ Λάρισας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παρκέ μειώνοντας με συνεχόμενα καλάθια του Γκιουλέκα στο -3 22-19 και 26-23 στο 8’. Ο Αρκαδικός με την τριπλέτα Προδρόμμου-Τζουγκαράκης-Ρεντίκας να τον παίρνει από το χέρι στην επίθεση βρήκε τις λύσεις ανεβάζοντας την διαφορά η οποία έφθασε για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα στο 16’ και το 26-15. Οι Λαρισαίοι εκμεταλλεύτηκαν τις λάθος επιλογές του ΣΕΦΑ στην επίθεση και με ένα γρήγορο 7-0 μείωσαν στους 4 (36-32) στο 18’ με τον Αρκαδικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 38-32.

3ο δεκάλεπτο

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την ομάδα της Τρίπολης να μπαίνει πιο αποφασισμένη στον αγώνα και με σαφή πρόθεση να μην αφήσει περιθώρια στον ΓΣΛ πράγμα που κατάφερε να κάνει από την αρχή. Η άμυνα έσφιξε τις δαγκάνες της, η επίθεση άρχισε να λειτουργεί με περισσότερη ενέργεια και καθαρό μυαλό με τον ΣΕΦΑ να βρίσκει εύκολους πόντους με αποτέλεσμα λεπτό με το λεπτό ο Αρκαδικός να ανεβάζει την διαφορά του που δεν άργησε να πάει ξανά σε διψήφια επίπεδα. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα της Τρίπολης να έχει χτίσει μια διαφορά ασφαλείας με το +17 για το 63-47.

4ο δεκάλεπτο

Με το -17 στην πλάτη της ο ΓΣΛ βγήκε στο παρκέ στο τελευταίο δεκάλεπτο να τα παίξει όλα για όλα με τον Αρκαδικό να δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους. Οι κακές αμυντικές περιστροφές και τα χαμένα ριμπάουντ έβαλαν ξανά τους Θεσσαλούς στο παιχνίδι και με ένα 2-10 σερί κατέβασαν την διαφορά στους 7 για το 65-58 στο 33’. Κάπου εκεί χτύπησε το καμπανάκι κινδύνου για τον ΣΕΦΑ βγάζοντας και πάλι αντίδραση, ελέγχοντας ξανά την κατάσταση κρατώντας την διαφορά στις παρυφές των 10 πόντων. Το γεγονός αυτό απελευθέρωσε τους παίχτες του Γιάννη Διαμαντάκου από το όποιο άγχος παίρνοντας την σπουδαία νίκη επί του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων για το τελικό 81-71.

Δεκάλεπτα: 20-15, 38-32, 63-46, 81-71

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 4, Πίνης, Τσακαλέρης 5, Κουρέπης 2, Τσέλιος, Προδρόμμου 21,  Σπυριδάκης, Ναούμης 2, Ρεντίκας 23, Γαρμπής 7, Απέργης, Τζουγκαράκης 17.

ΓΣ Λαρισαίων (Σκαραφίγκας): Τότζιος 5, Συνετός, Τσούμας Γ., Τσουράκης 1, Κούτρας 9, Μπέμπης 9, Χαιρετίδης, Γκιουλέκας 14, Τσούμας Α. 12, Σπυρόπουλος 21.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...