Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμμένος: «Έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό θυγατρική του Ολυμπιακού» (vd)

Καμμένος: «Έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό θυγατρική του Ολυμπιακού» (vd)

Θυγατρική του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής στην συζήτηση για το Noor1.

Ο υπουργός άμυνας κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ότι «φτάνει σε σημείο μέχρι να κάνει τον Παναθηναϊκό, θυγατρική του Ολυμπιακού» εννοώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά το κλείσιμο της τοποθέτησης του Πάνου Καμμένου: 

«Τα λέω όλα αυτά διότι εδώ πια υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Ότι προσπαθούν να μην εμπλέξουν απλώς ένα πολιτικό κόμμα που εμπλέκεται και λυπάμαι που είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά μια ολόκληρη ομάδα. Όπως ακριβώς έκανε ο Κοσκωτάς. Κι από διάλογο ο οποίος δημοσιεύθηκε μεταξύ του Κουρτάκη, του εκδότη των Παραπολιτικών και του Βρέντζου του προέδρου του Ολυμπιακού, για να καταλάβουν και οι Ολυμπιακοί πώς τους βάζουν ασπίδα. Λέει μέσα: Να μάθουμε ποιοι είναι Ολυμπιακοί αλλά και με προεκτάσεις, που θα τους φέρουνε δηλαδή εκεί που θέλουνε. Να τους ψιλοδιαβρώνουμε πάνω στην Ολυμπιακοφροσύνή τους, δικαστικούς, εφοριακούς, αστυνομικούς, οικονομικούς ανθρώπους των media. Βλέπετε ότι στην προσπάθεια να διαφυλάξει τον εαυτό του από την έρευνα της δικαιοσύνης που εσείς του παρέχετε, φτάνει σε σημείο μέχρι να κάνει τον Παναθηναϊκό, θυγατρική του Ολυμπιακού. Εμείς αυτό δε θα το επιτρέψουμε».

sdna.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...