Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Λεωνίδιο η προετοιμασία των Ακαδημιών της ΑΕΚ!

Στο Λεωνίδιο η προετοιμασία των Ακαδημιών της ΑΕΚ!
Σε νέα εποχή μπαίνουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ, οι οποίες ξεκινούν με ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ, ώστε η ομάδα τα επόμενα χρόνια να παρουσιάσει μια φουρνιά νέων και ταλαντούχων παικτών. 
Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Άκης Ζήκος και ο Γιάννης Σαμαράς που θα έχουν την ευθύνη του πρότζεκτ, ενώ θα το "τρέξει" ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης, γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του. 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι ομάδες Κ20 και Κ17 της Ένωσης θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Λεωνίδιο! 
Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο Λεωνίδιο ο Γιάννης Σαμαράς μαζί με τους προπονητές της Κ20 Γιώργο Σίμο και Γιώργο Αλεξόπουλο και τον προπονητή της Κ17 Ιβάν Νεντέλκοβιτς και διαπίστωσαν ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την προετοιμασία των ομάδων, αφού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λεωνιδίου υπάρχουν γήπεδα και με συνθετικό και με φυσικό χλοοτάπητα, δύο σύγχρονα γυμναστήρια με όλα τα απαραίτητα όργανα κλπ. 
Η προετοιμασία της Κ20 θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου και στη συνέχεια η αποστολή θα έρθει στο Λεωνίδιο από 3 έως 13 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 
Μετά τον δεκαπενταύγουστο θα φτάσει στο Λεωνίδιο για προετοιμασία και η τρίτη ομάδα της ΑΕΚ, η Κ17, όπου θα παραμείνει από 17 έως 27 Αυγούστου.

http://www.leonidion.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...