Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νέοι του Αστέρα νίκησαν τον ΠΑΟΚ!

Οι νέοι του Αστέρα νίκησαν τον ΠΑΟΚ!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των νέων (Κ-20) του Αστέρα, που κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Καρυδόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 57ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Λυμπέρη από τα αριστερά.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο σκόρερ του χρυσού τέρματος  για τον Αστέρα δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όμως προετοιμαστήκαμε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και φτάσαμε στη νίκη.

Ήταν μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια, δουλέψαμε σκληρά όλα τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη»

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα, με μεγαλύτερη το χαμένο πέναλτι του Τογρού στο 14ο λεπτό, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μελισσάς.

Στις καθυστερήσεις, ο Τσόφλιος με πολύ ωραία ενέργεια απέφυγε τον Μελισσά και σούταρε από πλάγια θέση, όμως την τελευταία στιγμή ο Κριμίτσας απομάκρυνε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, που απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Χατζόπουλο στο 13ο λεπτό.

Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Σβίγγος, Λυμπέρης, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Σπ. Νικολίτσας, Κατσαρός (81’ Μάζης), Καρυδόπουλος (70’ Γιωρ. Νικολίτσας), Τσόφλιος, Τογρού, Αδάμος (64’ Παναγάκης).

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Καραμπάς, Κριμίτσας, Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Τουμανίδης, Δεμιρτζόγλου (80’ Ταουσιάνης), Πολύζος, Παπαδόπουλος (46’ Δεληγιαννίδης), Σαββίδης (64’ Ανδριόπουλος), Πόποβιτς.

Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα υποδέχεται αύριο, στις 12 το μεσημέρι την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...