Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Παίζει» δυνατά ο Αρκάς Λυκογιάννης για Ολυμπιακό!

«Παίζει» δυνατά ο Αρκάς Λυκογιάννης για Ολυμπιακό!
Μπορεί στον Ολυμπιακό να υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία και την πρόοδο του Λεονάρντο Κούτρη, ωστόσο ο 22χρονος άσος έχει επωμιστεί όλο το βάρος της κάλυψης της θέσης του αριστερού μπακ στην ομάδα και θα είναι ρίσκο να στηριχτούν αποκλειστικά πάνω του για το υπόλοιπο της σεζόν. 
Για το λόγο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη, (με καταγωγή από το Ελληνικό Αρκαδίας) ο οποίος διαπρέπει με τη Στουρμ Γκρατς. Ο 24χρονος άσος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στον οποίο και ανήκε μέχρι το 2015 (παίζοντας δανεικός σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη στο μεσοδιάστημα), ενώ το συμβόλαιό του με την πρωτοπόρο του αυστριακού πρωταθλήματος λήγει το καλοκαίρι. 

Ο Λυκογιάννης, που πρόσφατα ήταν στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για την Εθνική, είναι βασικότατο στέλεχος στη Στουρμ μετρώντας φέτος 20 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμάται πως με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό ποσό μπορεί να αποκτηθεί το Γενάρη. Η υποψηφιότητά του είναι ισχυρή για τον Ολυμπιακό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και μένει να φανεί αν οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν. 
Πηγή: sport-fm.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...