Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό ήρθαν ο νέοι του Αστέρα

Ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό ήρθαν ο νέοι του Αστέρα

Μετά από ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, οι ομάδες νέων του Αστέρα και του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 έχοντας πρωταγωνιστές και σκόρερς τους Γκαιδατζή, Παπασταύρου που σημείωσαν από δύο γκολ (ανά ημίχρονο) για τις ομάδες τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησε στο 9ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Λύρα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γεωργακόπουλος, κατάφερε να προηγηθεί στο 21’ όταν μετά από σέντρα του Λύρα ο Παπασταύρου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παπασταύρου με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και του Ολυμπιακού ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 0-2. Με αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Γκαιδατζή κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πολύ νωρίς (51’ και 58’ με σουτ του Γκαιδατζή) και έχασε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης μεγάλες ευκαιρίες με τους Γκαιδατζή, Τσόφλιο και Καρυδόπουλο.

Στο 85’ το δυνατό σουτ του Γκαιδατζή λίγο έξω από το ύψος της μεγάλης  περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα ο Χουτεσιώτης. Στο 89’ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Τσόφλιος απείλησε, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Χουτεσιώτης απέκρουσε σε κόρνερ διατηρώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ στο 90’ ο Καρυδόπουλος βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν έκανε το σουτ όσο δυνατό ήθελε, με αποτέλεσμα να αποκρούσει και πάλι ο Χουτεσιώτης.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Μυρσινιάς, Λυμπέρης, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Γ. Αρώνης, Νικολίτσας (76ʼ Καρυδόπουλος), Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Τογρού (57ʼ Βελισάρης), Κατσαρός (46ʼ Τσόφλιος).

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Βούρος, Δημακάκος (65ʼ Καραγκούνης), Ρουγκάλας,  Λεάντρο,  Σιώπης, Παιδάκης (61ʼ Ψυχογιός), Παπασταύρου, Βέργος, Πασαλίδης, Γ. Λύρας (61ʼ Φουκαράς)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...