Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ιταλική Τζένοα θέλει τον Κουρμπέλη - Κερδισμένος από την πώληση θα βγει και ο Αστέρας!

Η Ιταλική Τζένοα θέλει τον Κουρμπέλη - Κερδισμένος από την πώληση θα βγει και ο Αστέρας!

Επίσημη πρόταση για τον Αρκάδα Δημήτρη Κουρμπέλη έχει καταθέσει η Τζένοα, με τους «πράσινους» να παίρνουν βαθιά οικονομική ανάσα εφόσον υλοποιηθεί η μεταγραφή. Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο στον Παναθηναϊκό αναμένουν τα περισσότερα έσοδα, καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεσμεύεται με συμβόλαιο, έχει σταθερά ανοδική παρουσία ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική ηλικία.

Για τον λόγο αυτό θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων από Γερμανία και Ιταλία, με την Τζένοα να προχωρά ένα βήμα παρακάτω και να προσεγγίζει τον Παναθηναϊκό κάνοντας επίσημη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, με βάση ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport.Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούσαν σε μεγαλύτερη προσφορά λόγω και του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο οι πολλές προσφυγές που «τρέχουν» αναγκάζουν σε συμφωνία. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδέχεται στο deal να συμπεριληφθεί συμφωνία σχετικά με την αποπληρωμή του υπόλοιπου συμβολαίου του Όσκαρ Χίλιεμαρκ που είνα δανεικός από τους Γενοβέζους και το «τριφύλλι« πληρώνει 300.000 από τις 850.000 ευρώ του μισθού.

Πάντως, δεν αποκλείεται να φτάσει και νέα πρόταση από άλλη ομάδα στα γραφεία του Παναθηναϊκού, με την ερχόμενη εβδομάδα να κρίνεται καθοριστική.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...