Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το συγκινητικό μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Τεγέας για το θάνατο του Δημήτρη Τσιπιανίτη ...

Το συγκινητικό μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Τεγέας για το θάνατο του Δημήτρη Τσιπιανίτη ...
Με ένα μήνυμα γεμάτο φόρτιση, οι ποδοσφαιριστές της Τεγέας αποχαιρέτησαν τον δικό τους "Μίμη", τον Δημήτρη Τσιπιανίτη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.
Μάλιστα, στο τέλος προτείνουν το γήπεδο της Τεγέας να πάρει το όνομά του.
 
Γράφουν: "Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν βγαίνουν από τα χείλη και τα μάτια βουρκώνουν από τα δάκρυα, που αναρωτιέσαι αν είναι αλήθεια η ένας κακός εφιάλτης και ο πόνος σφίγγει την ψυχή μας μη μπορώντας να βρούμε απαντήσεις και να εξηγήσουμε το γιατί.
Αυτά τα συναισθήματα κυριαρχούν από το πρωινό του Σαββάτου της 13ης Ιανουαρίου όταν η είδηση πως ο Μίμης μας δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας ήρθε να πέσει σαν κεραυνός και να σοκάρει όλους εμάς που μαζί του μοιραστήκαμε την καψούρα μας για την Τεγέα και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.

Γιατί αυτό ήταν για τον Μίμη η Τεγέα μια μεγάλη καψούρα που ξεπερνούσε τα πλαίσια της ομάδας του τόπου του, του σωματείου του χωριού του.
Μαζί του μοιραστήκαμε χαρές, λύπες γέλια και δάκρυα. Μαζί του γίναμε μια αγκαλιά και φθάσαμε στην κορυφή και στην μεγαλύτερη στιγμή αυτής της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος Αρκαδίας. Δίπλα του νιώσαμε έναν δεύτερο πατέρα να νοιάζεται πραγματικά για τον καθένα από εμάς που φορούσε την πράσινη φανέλα.

Ο Δημήτρης Τσιαπιανίτης δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος πρόεδρος στην ιστορία του Α.Ο. Τεγέας. Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης ήταν επίσης και ένας καταξιωμένος επαγγελματίας και ένας άψογος οικογενειάρχης. Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης ήταν ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ με την μεγάλη καρδιά που το αποδυκνυε ξανά και ξανά με τις πράξεις του. Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης ήταν η σπουδαία προσωπικότητα με το ήθος και την καθαρή ψυχή που κέρδιζε αμέσως τον σεβασμό και την εκτίμηση.
Η οικογένεια του Α.Ο. Τεγέας έχασε έναν δικό της άνθρωπο. Έχασε την ψυχή αυτής της ομάδας και αυτής της τρέλας που ενώνει κάποιους απλούς ανθρώπους από μερικά Τεγεατικά χωριά για το μεράκι του τοπικού ποδοσφαίρου και στην πορεία τους κάνει μια μεγάλη παρέα, μια δυνατή οικογένεια.

Είμαστε βέβαιοι πως ο Μίμης μας θα μας βλέπει από τον ουρανό. Από κει ψηλά θα φωνάζει ''ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ'' και η δυνατή φωνή του θα φθάνει ως το γήπεδο για να μας δίνει δύναμη και να του χαρίζουμε κάθε νίκη, κάθε στάλα του ιδρώτα μας στον αγωνιστικό χώρο.
Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε... και για εμάς ο Μίμης μας δεν έφυγε ποτέ και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Μίμης μας είναι εδώ... είναι στο μυαλό μας, είναι στην καρδιά μας, είναι στην ψυχή και μας.
Είναι εδώ κάθε φορά που θα φοράμε στο σώμα μας την πράσινη φανέλα και το σορτσάκι.

Τα δικά σου λιοντάρια... Τα ''ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ''.
-Δημήτρη Τσιπιανίτη για πάντα εδώ-

ΥΓ. Σαν ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας καταθέτουμε μια πρόταση που θεωρούμε ότι ακουμπά την συνείδηση όλων των Τεγέατων. Προτείνουμε λοιπόν το γήπεδο της Τεγέας να μετονομαστεί σε γήπεδο ''Δημήτρη Τσιπιανίτη''."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...