Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παντελίδης: "Ο Πασαλίδης ανήκει στον Αστέρα, θέλουμε ακόμα έναν τερματοφύλακα"

Παντελίδης: "Ο Πασαλίδης ανήκει στον Αστέρα, θέλουμε ακόμα έναν τερματοφύλακα"

Για την φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε, το πέρασμα του από τον Ηρακλή αλλά και τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Arena Fm ο έμπειρος προπονητής της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.

Μεταξύ άλλων, είπε ... 

Για το πότε ξεκινάν προετοιμασία:

“26 Ιουνίου. 26 Ιουλίου είναι ο 1ος ευρωπαϊκός μας αγώνας. Χάσαμε παίκτες τον Γενάρη και δεν πήραμε ούτε έναν οπότε δεν θα τρελαινόμασταν και αν δεν βγαίναμε Ευρώπη. Επομένως δεν είχαμε άγχος και ακριβώς ήταν που μας βγήκε σε καλό. Έχουμε τρύπες φυσικά στο ρόστερ αλλά σιγά σιγά θα τις αναπληρώσουμε. Ως μείνει μία για πιο μετά. Θέλουμε να πάρουμε έναν ακόμη τερματοφύλακα 1ον, για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά και αν ερχόταν κάποια πρόταση για τον Αθανασιάδη που ήταν εκπληκτικό φέτος, να μην μέναμε με άδεια χέρια και επί της ουσίας με τους νέους μας, που δεν έχουν εμπειρία. Πολλά παιδιά έχουν πιθανότητες να φύγουν, οπότε θέλουμε να είμαστε καλυμμένοι. Κινηθήκαμε γρήγορα για τον Ρόλε. Οι Ισπανοί θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Ο Μαρτιν είναι ένα παιδί με έφεση στο σκοράρισμα και έχει καλά στοιχεία. Ακραιος μεσοεπιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα. Αυτό ψάχναμε. Φέτος δεν πήραμε τέτοια γκολ από τους εξτρέμ. Από τον Τσιλιανίδη και τον Καλτσά πήραμε λίγα. Για αυτό θέλουμε τον Μαρτιν, γιατί είναι εξτρέμ αλλά έχει και το γκολ. Ο Χουάν Ματίας θα ανανεώσει λογικά. Να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Έχω προβληματισμό όταν ένα παιδί φεύγει από την χώρα του θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Κάποια παιδιά δεν το αντέχουν αυτό και θέλουν προσαρμογή, πιστεύω στο ταλέντο τους.”

Για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και αν ανήκει στον Ολυμπιακό:

“Όχι πια. Ήτανε ένα ντιλ που έγινε και ξέγινε. Υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν. Δεν πρόλαβε το παιδί να διορθώσει τα μειονεκτήματα του, γιατί κλήθηκε να παίξει ξαφνικά. Έκανε άλματα στην καριέρα του παρόλα αυτά. Διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις, είναι έμφυτο αυτό που έχει και θα πάει μπροστά.”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...