Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Νέα αναβολή ... με τόνους αισιοδοξίας (vd)

Παναρκαδικός | Νέα αναβολή ... με τόνους αισιοδοξίας (vd)

Το απόγευμα της Τετάρτης διεξήχθη η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού, αλλά και πάλι όμως δεν εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, παίρνοντας απόφαση για εκ νέου αναβολή μέχρι την προσεχή Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Μια αναβολή η οποία ωστόσο μπορεί να κρύβει κάποιες θετικές εξελίξεις αφού πάρθηκε προκειμένου να δοθούν μερικές ημέρες διορία στους αρμόδιους Φορείς και σε όσους η σχετική Επιτροπή που ορίστηκε από τον Παναρκαδικό ήρθαν σε επαφή με σκοπό την οποιαδήποτε βοήθεια, με σκοπό να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για οικονομική στήριξη των «πρασίνων». Σύμφωνα με ταόσα ειπώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης φαίνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η σειρά επαφών έφεραν κάποιες υποσχέσεις, με τη διοίκηση να περιμένει μέχρι το βράδυ της Τρίτης οπότε και θα ενημερωθεί από όλους τους αρμόδιους Φορείς για το βαθμό της στήριξης που μπορεί να δεχθεί ο Παναρκαδικός.

Υποσχέσεις που μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, ανοίγοντας πλέον διάπλατα το «δρόμο» για ανάδειξη νέας διοίκησης και κατ’ επέκταση θετικές εξελίξεις για την προσπάθεια της ομάδας να ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν φόβοι για μη ορισμό διοίκησης κάτι που θα σημαίνει το λιγότερο αποχώρηση της ομάδας από την Γ’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τη νέα σεζόν βάσει των υφιστάμενων οικονομικών δεδομένων ο στόχος της ομάδας στη Γ’ Εθνική, αν και εφ’ όσον κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, θα είναι μια αξιοπρεπή παρουσία και φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου τηρούν ξεκάθαρα στάση αναμονής μέχρι την Τρίτη το βράδυ οπότε και θα λάβουν οι άνθρωποι του συλλόγου τις προτάσεις για στήριξη της ομάδας από τους αρμόδιους Φορείς με τους οποίους έγιναν οι επαφές (Περιφέρεια, Δήμος Τρίπολης, κάποια μικρή ομάδα επιχειρηματιών μέλη Επιμελητηρίου, κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τελευταία αναβολή, αφού την προσεχή Τετάρτη θα είναι και η τελευταία προσπάθεια για συγκρότηση νέας Διοίκησης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...