Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιο Στίβου | Πολύ καλές εμφανίσεις για Σιάκουλη, Βινατσέλα, Γρηγορίου και Τελά του ΓΣΑ

Πανελλήνιο Στίβου | Πολύ καλές εμφανίσεις για Σιάκουλη, Βινατσέλα, Γρηγορίου και Τελά του ΓΣΑ
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΣΑπου συμμετείχαν στο κορυφαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , αυτό της κατηγορίας ανδρών γυναικών που διεξήχθει στο Παμπελλοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου.
Στον απογευματινό τελικό στην σφυροβολία των ανδρών προκρίθηκαν από τον πρωινό προκριματικό και οι τρεις σφυροβόλοι μας που συμμετείχαν στο αγώνισμα.
Την καλύτερη θέση στον απογευματινό τελικό κατέλαβε ο Βασίλης Σιάκουλης ο οποίος παρόλο που τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα δεν προπονείται εντατικά, πιστοποίησε την αξία του και με επίδοση 57,65 μ. κατέλαβε την 8η θέση στο αγώνισμα. Ο Θοδωρής Βινατσέλας ακολούθησε καταλαμβάνοντας την 11η θέση με βολή στα 53,85μ. και ο Κίμωνας Γρηγορίου ήταν 12ος στον τελικό με καλύτερη βολή στα 51,89 μ.
Στο άλμα επι κοντώ γυναικών αγωνίστηκαν για μια ακόμα χρονιά η Βάλια και η Αντζελα Τελά καταλαμβάνοντας και οι δύο την 9η θέση με 3,50 μ. ύστερα από έναν πολύ καλό αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους και για την συμμετοχή τους σε έναν ακόμα τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών, πιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την αξία τους και την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.
Συγχαρητήρια στους προπονητές τους Χρήστο Πολυχρονίου, Βάλσαμο Νομικό, Κώστα Δρακόπουλο, Κοντονάσιο Ιωάννη, Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο και Παναγιώτη Ζαρμπαλά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...