Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάρνωνας | Το "Κρόνιον Πέρασμα" μέσα από εικόνες και βίντεο!

Πάρνωνας | Το "Κρόνιον Πέρασμα" μέσα από εικόνες και βίντεο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δρομικό διήμερο στα χωριά του Πάρνωνα στο πλαίσιο του αγώνα υπεραπόστασης «Κρόνιο Πέρασμα».

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στην συνδιοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα «Κρόνιο Πέρασμα: τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών» που διεξήχθη στις 14.07.2018 με σημείο αφετηρίας και τερματισμού τον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, τον ΦΔΠΜΜΜ, την τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου με την αρωγή φορέων και επαγγελματιών της κοινότητας αλλά και την ευγενική συμμετοχή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων Δυτ. Αττικής.

Συμπληρωματικά, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ένας δεύτερος παράλληλος αγώνας, συνολικής απόστασης 37,5 χλμ. με το όνομα «Δρόμοι του Πάρνωνα ή Ημικρόνιον Πέρασμα».

Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15.07.2018 με την πραγματοποίηση του 1ου Ημιμαραθωνίου Βόρειας Κυνουρίας «Ο ΤΑΝΑΟΣ» με αφετηρία και τερματισμό τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και ενός αγώνα 6 χλμ. (πλήρης κύκλος Άγιου Πέτρου). Στο σημαντικό αυτό δρομικό διήμερο συμμετείχαν 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

 
Δημοσιεύτηκε από Άγιος Πέτρος Κυνουρίας στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...